Peter & De Andre Kopier

Der var en sang…

  1. september mistede hele Danmark sin stemme! Vi mistede den stemme som vi alle har sunget sammen med -lige fra børnehave til plejehjem.

Kim Larsen sagde farvel til denne jord, og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Sange som har skrevet sig ind i folks hjerter og liv og som har bundfældet sit helt eget DNA i vores fælles danske sangskat.

En stor del af de Gasolin’ og Kim Larsen sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang og de gør det som nogen af de allerbedste herhjemme.

Book Peter & De Andre Kopier hos MusikEvent – Danmarks bedste Kim Larsen-kopi!

En aften med ”Larsens Bedste” fra Peter & De Andre Kopier giver både plads til de stille melodier, til at sidde ned i eftertænksom lytten, synge med på de største klassikere, og danse og feste i Rabalderstræde.

Kopiernes “Larsens Bedste” Tour bliver i endnu højere grad end ellers, en stund på Mindernes Boulevard. ”Larsens Bedste” vil især byde på akustiske overraskelser i første sæt og et mere ”rocket” 2. sæt. Alle de bedste helt tilbage fra der hvor det hele startede med Gasolin’, over Larsens første soloudspil “Værsgo ́”, via “Midt om natten” og meget, meget mere.  Peter & De Andre Kopier fremfører det hele i et unikt sceneshow og med masser af musikalsk overskud i dyb respekt for originalerne.

Der var en gang…

Peter hørte, ligesom de fleste andre børn i 70’erne Christian Flagstads hitprogram i radioen hver dag efter skole. En drønvarm sommer eftermiddag i 1976 hørte Peter første gang Kim Larsen synge ”Det er en kold tid vi lever i” og Peter var solgt på stedet!

Dén oplevelse blev den dengang 10 årige drengs ”benzin” til at lære både akkorder og sang.

I 25 år har Peter & De Andre Kopier med kæmpe succes spillet Gasolin og Kim Larsens sange, en del af vores fælles kulturarv, i kærlighed til musikken og minderne, som betyder så meget for så mange mennesker. I dag er det mere aktuelt end nogensinde at samles og synge med på Larsens Bedste.

Peter & De Andre Kopier er Gasolin / Kim Larsen musik i absolut topklasse.

Peter & De Andre Kopier booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Peter & De Andre Kopier

Kunstner

1 + 5 =

Optræden: 2 X 60 min. eller 3 X 45 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Peter & De Andre Kopier pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen