Peter Maler

Book Peter Maler hos MusikEvent – et sikkert og topprofessionelt valg, som live musik under middagen og til dansen.

Peter Maler har gennem mange år samarbejdet med landets førende hoteller og kroer, hvor han år efter år bliver anbefalet til mange private fester, weekendophold mv. Peter Maler spiller også til mange firmafester, havne- og byfester, by night arrangementer, samt bliver brugt ved større shows, halballer og revyer som farverig musikalsk underholdning før, under og efter showet.

Peter maler har et meget stort repertoire og behersker stort set alle genrer fra nyere musik indenfor bl.a. pop og rock, såsom Sanne Salomonsen, Bryan Adams og Robbie Williams m.m. Peter Maler spiller et bredt repertoire, der også spænder lige fra gamle revyviser, filmtemaer og dansktopmusik.

Til dansen formår Peter Maler altid at få alle gæsterne på gulvet. Og med hans spilleglæde og egne tolkninger af såvel nye som gamle slagere kan Peter Maler henrykke ethvert publikum, han spiller for. Så hvis man søger en musiker der er lidt ud over det sædvanlige, så er Peter Maler til enhver tid et rigtigt godt musikalsk valg. Peter Maler arbejder altid 100% på at gøre sine kunder tilfredse med musikken.

For Peter Maler er nøgleordene kvalitet og et personligt musikalsk udtryk i hans måde at udfolde sig på. En fortsat udviklingsproces der i høj grad er baseret på samspillet med kunderne.

Professionel og stilfuld personlighed, en ener. Kort sagt Peter Maler er en musiker der kan sit kram.

Peter Maler booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Peter Maler

Kunstner

2 + 4 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Peter Maler pressefoto her

 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

70 217 317

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen