She And The Signs

She And The Signs er et festorkester af meget høj kvalitet, bestående af dygtige professionelle musikere, som kan klare enhver fest. De har et stort repertoire med hovedvægten på 80´er og 90´er numre, som publikum overalt er begejstrede for. She And The Signs er gode til at holde gang i dansegulvet og spiller de største hits, som alle kender og kan synge med på. She And The Signs spiller til alt lige fra firmafester, byfester, halballer, garantmøder osv. Alt bliver udført til alles tilfredshed. Nu med DJ integreret i hele pakken.

She And The Signs kan engageres med henholdsvis 1 eller 2 sangerinder.

Sangerinde Sigrid Rasmussen der er begavet med en fantastisk sangstemme. Hun spiller både violin og harmonika, og på denne måde udvides den instrumentale spændvidde. Sigrid har begået sig i stort set alle musik arter, lige fra vidunderlige Corrs, til store countryballader fra Shania Twain. Og hun går bestemt ikke af vejen for en god gang rock.

Sangerinde Ida Lohmann har igennem mange år været frontfigur i forskellige jyske bands. Hun er utrolig alsidig, og hendes stemme klæder alt musik fra de sidste 40 år. Ida medvirkede i 2011 i ”Voice” – Danmarks største stemme, og i 2000 var hun med i Dansk Melodi Grand Prix med sangen Mayday Mayday.

Der ud over består She And The Signs af:  

Thomas DJ Guldhammer er bandets DJ, som underholder under middag, og spiller alle de kendte hits i bandets pauser. Thomas er en garvet DJ, og er også til daglig stadionspeaker for Aalborg Pirates. Folk som har overværet ishockey hos Aalborg Pirates kender helt sikkert ”Selv tak Thomas”, når Aalborg har scoret. Når Thomas spiller under middagen, varmer han folk op til flere besøg af She And The Signs, som kommer ind og sætter stemning på med en masse fællessang.

Uffe Jepsen synger og spiller keyboards og binder aftenen sammen på hyggelig vis. Uffe har i mange år turneret Jyllands kroer og haller tynde i forbindelse med hans medvirken i Bongoes og The Bats, begge top orkestre fra Nibe.

Mogens Binderup er én af Nordjyllands stærkeste guitarister og en fantastisk sanger og arrangør. Mogens har arbejdet sammen med Sanne Salomonsen (og er én af komponisterne bag Sannes store hit Taxa), James Sampson og mange andre MGP stjerner.

Christian Libak spiller saxofon, harmonika og keyboards. Christian er et musikalsk vidunderbarn, og har bl.a. tidligere spillet i det landskendte Århus-band ”Mani”, Kristian Lilholt og sammen med Uffe i The Bats.

Jesper Bang Pedersen spiller bas og er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, og spiller også med Nordkraft Bigband, som bl.a. bakker Bobo Moreno op. Jesper tager også ved særlige lejligheder kontrabassen frem.

Daniel Binderup er, udover at være familierelateret til Mogens, en meget benyttet trommeslager i Nordjylland. Han ”holder musikalsk styr” på alle andre i bandet, og skaber drivet i musikken. Daniel behersker alt fra Johnny Cash til Nephew og Volbeat.

Vil I være sikre på god musik-kvalitet, en sikker fest stemning, og top underholdning, så er det She And The Signs der er løsningen. Et fantastisk orkester som bare skal opleves.

Book She And The Signs

Kunstner

6 + 7 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 7-8

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent She And The Signs pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen