Kandis

30 Års Jubilæum

KANDIS fejrer i 2019 deres 30 års Jubilæum. KANDIS er i dag det største navn indenfor dansktop genren, som man har set herhjemme. KANDIS har igennem hele karrieren udgivet op mod 35 CD-produktioner med diverse opsamlings CD´er.  Med den enorme popularitet som KANDIS har haft igennem alle årene har det betydet et enormt CD salg på over 1,5 millioner eksemplarer, som har resulteret i at KANDIS har modtaget ikke mindre end 52 guld & platinplader. Herudover har KANDIS modtaget hele 7 Danish Music Award priser 2 X Årets Dansktop Udgivelse – 2 X Årets Dansktop Album og 3 X Årets Dansktop Gruppe. Derfor er KANDIS i hel sin egen særklasse gået hen og blevet et begreb og en institution indenfor den danske underholdningsbranche.

De 30 år har været præget af især en lang ubrudt turné, som har bragt KANDIS rundt i enhver afkrog af Danmark i det som kaldes ”Festen uden ende”.  Om sommeren til mange sommer og byfester, festivals mv. i hele kongeriet og i vinterhalvåret typisk i mange idrætshaller, kroer og hoteljobs mv. Som rejsende i livsglæde har KANDIS spillet mange tusinde jobs igennem 30 år og fyldt dansegulvene overalt, hvor de er kommet frem med begejstrede fans, som alle elsker at feste sammen med Danmarks populæreste orkester. Ikke kun i Danmark trækker KANDIS fulde huse, de har spillet til mage store arrangementer i både Norge, Sverige, Finland, Tyskland, hvor publikum også er vilde med deres musik. Det er også blevet til turnéjobs på Grønland og Færøerne og sågar i både Australien og i Caribien og USA har KANDIS også spillet.

Det er ligeledes gennem den lange karriere blevet til et hav af optrædener på diverse landsdækkende TV kanaler både på DR 1, DR 2, DR 3, TV 2, TV2 Charlie, TV3 og Kanal 4 og mange andre. I løbet af de næste par år arbejdes der ligeledes seriøst på at optage en biograffilm om KANDIS og deres fantastiske karriere.

Det hele startede tilbage i 1989, hvor første job var til enkebal på Hotel Phønix i Thisted. De 4 musikere i KANDIS har altid haft et højt ambitions niveau og har arbejdet sten hårdt gennem hele karrieren for at nå til det sted, hvor de står nu. KANDIS har hele vejen ligeledes forstået vigtigheden i hele tiden at forny sig og tilpasse sig tiden. Det er både på plade siden og ligeledes på live siden, hvor KANDIS ofte har været trend sættere indenfor genren. Derfor er KANDIS hele tiden aktuelle med nye sange og hits og ligeledes på live siden fornyer de sig, så det trofaste publikum gang på gang får nye stjernestunder og glæde via musikken fra KANDIS.

KANDIS har også Danmarks største Fanklub med langt over 2500 medlemmer. KANDIS har altid gjort ekstra meget ud af deres fans og publikum i det hele taget, hvilket også har været en vigtig faktor i deres enorme popularitet.

Allerede nu tegner KANDIS 30 års Jubilæums turné her i 2019 til at blive en kæmpe succes med en ekstra lang turné, som varer hele 2019 og bringer dem rundt til hele Danmark + enkelte turné dage i Sverige og Tyskland. Der udgives ligeledes jubilæums CD og bogudgivelse inklusiv dokumentar film om de fire populære musikere i KANDIS.

KANDIS er:         Johnny Hansen guitar og vokal – Jens Erik Jensen keyboard og vokal

Jørgen Hein Jørgensen bas og vokal – Frank Thøgersen trommer

Forespørg Kandis

Kunstner

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 4-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – sang, guitar

Jens Erik Jensen – keyboard

Jørgen Hein – bas

Frank Thøgersen – trommer

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen