Kandis

Et orkester i særklasse.

KANDIS er Danmarks ubetingede mest populære orkester. Her i 2020 er de i gang med deres 31. sæson, hvor de turnerer året rundt på deres uendelige turné, som bringer dem rundt i hele landet flere gange med små afstikkere også til udenlandske spillesteder. Det er med et stålfast koncept, at publikum hver gang skal have en optimal musikalsk oplevelse og en koncert ud over det sædvanlig. Dette koncept spreder glæde blandt det altid begejstrede publikum, som i nogle timer i selskab med KANDIS kan glemme alt om den ofte for mange travle hverdag og feste igennem med Danmarks populæreste orkester. Med en job kalender med langt over 150 jobs om året formår KANDIS, som kun ganske få andre bands at underholde et mange tusindtalt stort publikum hvert eneste år. Rigtig mange Kandis fans møder op til de mange koncerter, som ofte i vinter og efterårs sæsonen er koncentreret om de mange halfester der holdes rundt omkring i Danmark. Sommeren er for KANDIS forbeholdt mange store koncerter rundt omkring i sommerlandet. Overalt hvor KANDIS møder op på deres musikalske rejse i livsglæde er der mange fans og et begejstret publikum til glæde for rigtig mange arrangører.

KANDIS sørger hele tiden for at være aktuelle og er det således også her i 2020, hvor de har lanceret deres nyeste album KANDIS 19 på både CD og LP. CD track listen er følgende:

MIN KONE ER VILD MED PETER BELLI (ny) – DU, DET BEDSTE JEG VED (ny) – SER DU EN ANDEN NU (ny) (Duet Kristina Bærendsen & Johnny Hansen) – DET` DIT NAVN – EN KVINDES MAND (ny) – EN LILLE RING AF GULD – MEGA-ANTI-GLUTEN (ny) – LONNIE FRA BERLIN – FATTERS FREDAGSBAR (ny) – HVIS DU GI´R MIG DIN HÅND – SKAGENS SOLNEDGANG – JEG KLARER MIG NOK (ny) – ALT DET, JEG ELSKER – HOLD ME – INGENTING.

”På grund af at det næsten er 30 år siden vi sidst udgav en LP har vi besluttet at genindspille 5 af vores største hits, så de der nu køber en vinyl plade også får muligheden for at lytte til klassiske store Kandis hits. Så både LP´en og CD`en indeholder 5 nye versioner af velkendte Kandis hits. Jeg glæder mig meget til at stå med en ”gammeldags” LP igen. Det format kan noget. Derudover har vi selvfølgelig også helt nye sange på. Jeg har i samarbejde med Ib Grønbech lavet 2 helt nye sange, som vi forventer os rigtig meget af. Det har givet produktionen et frisk pust. Derudover har jeg også indsunget en duet med Kristina Bærendsen, som er en fantastisk pige og populær sangerinde fra Færøerne ” siger Johnny Hansen, der har selv har skrevet 3 helt nye sange til udgivelsen.

Glæd jer til at møde KANDIS og få en uforglemmelig musikalsk oplevelse med masser af KANDIS hits.

Forespørg Kandis

Kunstner

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – sang, guitar

Jens Erik Jensen – keyboard

Jørgen Hein – bas

Frank Thøgersen – trommer

Steffen Brix – guitar

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen