Heaven

Book Heaven hos MusikEvent.

Heaven band er et af Danmarks mest brugte festbands til alle typer af fester – det være sig alt fra byfester, havnefester, halballer, caféer, firmafester og kalenderen er næsten altid fuld. Indeholder aftenens festprogram spisning og dans, spilles dæmpet og velsmagende instrumental livemusik under middagen blandet med små finurligheder og kvikke kommentarer – efterfulgt af igangsættende og medlevende dansemusik, hvor selv de mest kedelige og trætte fødder, har svært ved at sidde stille.

Netop denne fest skal være den bedste, siger Heaven band hver gang de går på scenen – en ønske situation for enhver arrangør, at have et festorkester med netop den indstilling til musikken!

Heaven band har en yderst udadvendt sceneoptræden, så det oser af fest og stemning. Når Heaven band spiller op – og er man til 70’er – 80’er – 90’er , samt hitlistemusikken fra i dag,  er Heaven band det perfekte festband.

Ganske kort fortalt: Har du lyst til en festlig, folkelig og musikalsk oplevelse, Så skal Heaven band uden tvivl opleves – men hold på hat og briller……… der er nemlig dømt fest og party, når Heaven band indtræder scenen!

MEN HEAVEN BAND ER MERE END DET!

Det mest mærkværdige ved Heaven band er de mange lag, der findes over, under og ved siden af det honningsøde og overpolerede musikudtryk. Hvis du kun vil være på de skrå brædder, kan du sagtens blive her hele aftenen, men vil du have mere end det, finder du både i teksterne og musikken livsvisdom, selvironi og forbrødring.

Heaven bands musik handler nemlig i virkeligheden om dagligdagen. Tid, job, penge og kærlighed kastes op i luften, hvor det får lov til at leve – eller får en kærlig endefuld. Og ikke nok med at du vil kunne genkende ordene og virkeligheden – med Heaven band kan du endda synge med på dem.
Når du gør dét, vil du finde ud af, at Heaven bands musik indeholder en ukuelig optimisme og entusiasme, som ikke alene bygger på lysten til at overleve den dagligdags dont, men giver dig en tro på at idioten, du er gift med, kan fyldes med samme positive indstilling på livet – hvis han eller hun kommer med næste gang.

Heaven band gør, som altid, deres yderste for at levere et brag af en fest!

Heaven booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Heaven

Kunstner

3 + 14 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Heaven pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen