Ole Gas Band

Book Ole Gas Band hos MusikEvent – en af Danmarks bedste Kim Larsen-kopier!

Oplev den uovertrufne magi af Ole Gas Band, der med stor energi og autentisk karisma vækker Kim Larsens legendariske sange til live. Dette er ikke bare et kopiband; det er en hyldest til Hr. Larsen selv, udført med sådan en dyb indføling, at man næsten tror, det er gavflaben, der står på scenen.

Med deres stemningsfulde optræden, tager Ole Gas Band dig med på en fortryllende rejse gennem Kim Larsens omfattende repertoire. Luk øjnene et øjeblik, og du vil føle, at du vandrer ned ad Rabalderstræde, krydser Langebro med Susan Himmelblå og Familien i skoven.

Den dybe respekt og nærmest kærlighed, som Ole Gas Band udviser for Kim Larsens musik, er tydelig i hver eneste tone. Med en stemme, der nærmer sig Kim Larsens unikke klang og et band, der behandler hvert nummer med omhu, formår de at overgå forventningerne. Det er ikke bare en koncert; det er en følelsesmæssig rejse, hvor publikum glemmer, at det ikke er Kim Larsen himself.

Ole Gas Band giver den fuld gas, og der er ingen chance for at sidde stille, når musikken fylder lokalet. Den livlige og glædesfyldte atmosfære gør koncerten til en uforglemmelig begivenhed. Dette er kopimusik i særklasse, hvor hvert medlem af bandet bidrager til at skabe en oplevelse, der vil sætte sig fast i erindringen længe efter koncertens afslutning.

Så gør dig klar til en aften fyldt med musikalitet og uforglemmelige øjeblikke. Ole Gas Band leverer ikke bare en koncert; de skaber en mindeværdig rejse tilbage i tiden, hvor Kim Larsens musik fortsat berører hjerterne. Ole Gas Band er garant for en aften, du sent vil glemme.

Ole Gas booking hos MusikEvent på 70 217 317. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Book Ole Gas Band

Kunstner

8 + 6 =

Optræden: 2 X 60 min. eller 3 X 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ole Gas Band pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317
Ole Gas Band

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen