North Avenue

Livet er for kort til kedelige fester og med North Avenue garanterer vi, at din fest bliver alt andet end kedelig! Book North Avenue i dag

North Avenue har i årevis kørt landevejene tynde i hele Danmark, weekend efter weekend, med et festfyrværkeri i bagagerummet. Det er stadigvæk venskabet, lysten og kærligheden til livemusikken der driver værket, men med tiden er musikken blevet meget mere end bare en hobby. Bandets medlemmer udspringer fra eller studerer p.t. på hhv. musikvidenskab i Aarhus, samt musikkonservatoriet i hhv. Aarhus og Aalborg.

North Avenue spiller de største og bedste hits fra de seneste 6 årtier!

North Avenue spiller alle de største hits fra de sidste seks årtier, hvor spilleglæde, dans og fællessang er nøgleordene. Alle sange er gennemarbejdet ned til mindste detalje, igennem timevis af hårdt arbejde i øvelokalet i Aarhus.

North Avenue har nemlig fokus på alle de små detaljer, når de spiller. Detaljerne er vigtige, for det er dem, der gør numrene unikke og interessante.

Foruden både mandlig og kvindelig frontvokal, kan alle øvrige medlemmer også synge. Det giver en fleksibilitet til at lægge tre- og firestemmige vokal-klange, der gør produktet særdeles unikt.

North Avenue skræddersyer deres musik til alle arrangementer, lige fra gymnasiefesten til bryllup eller sølvbrylluppet!

North Avenue spiller til alle slags fester og sætter en ære i at levere en gennemført professionel musikoplevelse i øjenhøjde, uanset antal gæster og størrelsen på jobbet! De har ikke stjernenykker og målet er at levere den perfekte fest – hver gang!

Fester skal huskes, og livet er for kort til kedelige fester! North Avenue er for alle, der ikke vil tage nogen chancer, når det kommer til musikken. North Avenue leverer et top-professionelt produkt, udført af energiske, glade og ikke mindst dygtige musikere.

Der er garanti for hæse stemmer, ømme stænger og fest til den lyse morgen. Det vigtigste mål er at få alle ud på dansegulvet, ung som gammel.

Book North Avenue og sæt gang i festen

Book North Avenue hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book North Avenue

Kunstner

8 + 6 =

Optræden: 3 x 45 min. eller 2 x 80 min.

Antal optrædne: 6

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent North Avenue pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen