Night Affair

Boook NIGHT AFFAIR hos MusikEvent – nutidens Rolls-Royce iblandt dansebands.

NIGHT AFFAIR er et af landets allerbedste til såvel musik under maden og dans i den fornemme og elegante afdeling, men også i afdelingen for gang i den festen. Night Affair er med hele vejen rundt til alt fra halbal til byfest og fra firmafest til festival.

NIGHT AFFAIR har et repertoire sprængfyldt af hits og ørehængere fra 50´erne til den dag i dag.
Repertoiret spredes vidt omkring fra rock´n´roll over disco til soul og pop med et stænk af swing, et yderst fest- og dansevenligt repertoire, som rammer enhver smag.

NIGHT AFFAIR giver dig lyst til at danse. Med over halvfjerds sæt tøj i garderoben og tophits fra de sidste 50 år, leverer festbandet et topklasse show med kostumeskift, danserytmer, flot koreografi og fantastisk lyssætning.

NIGHT AFFAIR – A show in the show – er NIGHT AFFAIR´s koncept.
Festbandet kommer i løbet af aftenen på scenen i flotte og vellignende rober, så her er også rent visuelt en aften med ABBA, GREASE, ELVIS, DISCO m.fl. live på scenen. Alt sammen en forrygende oplevelse med NIGHT AFFAIR.

NIGHT AFFAIR bandet består af en rytmegruppe på trommer, bas, guitarer, keyboards, en velklingende blæsersektion bestående af tenorsax, trombone, trompet og endelig en vokal gruppe på tre kvinder og én mandlig sanger. NIGHT AFFAIR kommer med en besætning, som skaber mulighed for spændende, harmoniske og instrumentale virkemidler og oplevelser.

NIGHT AFFAIR leverer altid en udstråling og et show, som rækker langt ud over scenekanten – og hvor end NIGHT AFFAIR har optrådt, har festbandet altid begejstret publikum.

NIGHT AFFAIR – der findes kun dette ene!

Night Affair leverer et forrygende, topprofessionelt og varieret show på 3×80 min.

Night Affair booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Night Affair

Kunstner

15 + 15 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 10

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Night Affair pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen