New Orleans Swing Band

Få humøret til at stige med New Orleans Swing Band’s jazzklassikere – Book New Orleans Swing Band hos MusikEvent

New Orleans Swing Band er det ultimative valg, når det kommer til at opleve kendte jazzklassikere med swing. Deres dynamiske optræden giver dig rig mulighed for at få humøret til at stige et par grader. Med numre som “Down by the Riverside,” “Bourbon Street Parade,” “Yes Sir That’s My Baby,” og “Man kan vel ikke gøre for at man har charme” på programmet, kan du forvente en mindeværdig oplevelse.

Disse tre talentfulde asfalt-jazzmusikere fylder gaderne med deres livlige musikalske performance. Uanset om det er i gågaderne eller rundt i byens centrum, leverer de glæde og feststemning til både lokale og besøgende. Denne trio spiller uden brug af ledninger og forstærkere, hvilket giver dem en enestående fleksibilitet til at flytte sig derhen, hvor publikum befinder sig.

Med deres sprudlende energi og musikalske færdigheder spreder New Orleans Swing Band en følelse af glæde og købelyst til enhver begivenhed. Deres melodiske sang og rytmiske rytmer skaber den perfekte stemning.

Mød musikerne bag New Orleans Swing Band:

Søren Peter Frøsig på trompet og sang

Stig Fisker på banjo og sang

John Vinter på tuba

Det skal også bemærkes, at besætningen kan udvides med ekstra blæsere og trommeslagere efter behov. Dette sikrer, at New Orleans Swing Band kan tilpasse sig enhver begivenhed og levere en uforglemmelig oplevelse.

Skab hygge og julestemning med New Orleans Swing Nisser

New Orleans Swing Nisser er eksperter i at sprede julehygge og glæde til både børn og voksne i løbet af november og december. Med deres unikke twist på de mest populære jazzmelodier får de dig til at juble og synge med i deres swingende rytmer. Deres repertoire omfatter børne- og julesange, der bliver fremført med en festlig jazztilgang. Du kan forvente musikalske julegodter lige fra “Søren Banjomus” og “Hvem så julemanden kysse mor” til jazzversioner af traditionelle julesalmer.

New Orleans Swing Nisser optræder rundt i gågaderne og byens centrum, hvor de leverer korte og underholdende indslag. Deres optræden i forretningerne skaber ekstra glæde og julestemning blandt kunderne. Med New Orleans Swing Nisser kan du være sikker på en jul, der er fyldt med musikalsk magi og en uforglemmelig oplevelse for alle.

Så sørg for at få New Orleans Swing Band og New Orleans Swing Nisser med til din næste begivenhed eller julefest. Deres livlige optræden og musikalske talent vil skabe en atmosfære, som ingen kan modstå. Gør dig klar til at danse, synge og få humøret til at stige med New Orleans Swing Band og New Orleans Swing Nisser.

New Orleans Swing Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book New Orleans Swing Band

Kunstner

7 + 10 =

Optræden: aftales

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent New Orleans Swing Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen