Mr. Hollywood

Mr. Hollywood – Levende festmusik leveret af énmandsband. Book Mr. Hollywood hos MusikEvent.

Enhver vellykket fest kræver den rette musik og intet slår oplevelsen af live musik. Står du overfor en kommende fest eller social begivenhed, men har endnu ikke sikret musikken, så er du kommet til det helt rigtige sted. Når du vælger at booke Mr. Hollywood, er du garanteret en uforglemmelig fest.

Mr. Hollywood er en alsidig sanger og musiker med et omfattende repertoire. Uanset om du foretrækker de klassiske dansktophits fra Bamse og Birthe Kjær eller vil have gang i dansegulvet med numre fra Ed Sheeran og Volbeat, så er Mr. Hollywood det ideelle valg til enhver lejlighed – lige fra private fester til byfester og andre arrangementer.

Énmandsbandet med den fulde orkesterlyd

Når du booker Mr. Hollywood til din fest, slipper du for bekymringerne om plads til et stort orkester. Her får du et professionelt one man band, der spiller med et indspillet lydspor i baggrunden. Du får altså lyden af et fuldt band, hvortil Mr. Hollywood spiller guitar og synger. Mr. Hollywood kommer helt ud over scenekanten uanset om det er til fest med eller uden dans og skaber den perfekte stemning for din fest.

Mr. Hollywood bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mr. Hollywood

Kunstner

15 + 5 =

Optræden: 3 x 45

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mr. Hollywood pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen