Jørgen de Mylius

Book Jørgen de Mylius hos MusikEvent.

Skal du have gang i din fest og er temaet Melodi Grandprix eller alle de største Eldorado Hits, så er Jørgen De Mylius den helt rigtige DJ til at kick-starte dit arrangement og kaste glans over festen.

Alle kender Jørgen De Mylius, især fra radio og TV, hvor han gennem de sidste 50 år har været vært på en lang række kendte radio-programmer, som ”Top20”, ”Efter Skoletid”, ”For Teenagere”, ”Pop før/Pop Nu”, ”Tipparaden” mv. I 80´erne ”Mylles Hylde”, i 90´erne ”Hitlisten” og op igennem 0´erne en lang række ”Eldorado” og ”Danskpoppen” programmer.

Samtidig har Jørgen De Mylius med stor succes lavet en lang række TV-programmer: Eldorado – Stardust – Hitlisten – Musikboxen m.fl. og sidst men ikke mindst været vært ved Det Danske Melodi Grandprix 11 gange og kommentator ved Det Internationale Grandprix 24 gange. Herudover har han lavet en lang række TV-portræt udsendelser om kendte verdensstjerner, udgivet flere bøger om Cliff Richard, Elvis Presley, Jodle Birge, Dansk Melodi Grandprix, Krøniken (med Claus Hagen Petersen). Med Claus Hagen Petersen er det også blevet til mange forskellige CD-udgivelser af tidens største pop og rock hits.

Herudover er han også en kendt og elsket DJ, som optræder til alt lige fra festivals, halarrangementer, firmafester og også private events.

Uanset hvor Jørgen De Mylius optræder, forstår han at sætte gang i festen med sit show som oftest varer 1 x 60 min.

Jørgen de Mylius booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jørgen de Mylius

Kunstner

12 + 6 =

Optræden: 1 x 60 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jørgen de Mylius pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen