Miss Mia Hula Hop Show eller Tiara Workshop

Kom i svingninger med Miss Mia Hula Hop Show – Book Miss Mia hos MusikEvent

Miss Mia har bl.a. optrådt som sidekick til Onkel Reje fra DR’s Ramasjang, men hun har i mange år optrådt med sine kulørte 50’er-inspirerede hula hop-shows på en lang række scener både i Danmark og i udlandet. Blandt andet i Las Vegas, Californien, Nashville og rundt i Europa. 

Hula Hop Showet bliver én STOR fælles hula hop-FEST, når Miss Mia fra scenen underviser børn og evt. voksne i de sjoveste hula hop-tricks og løjer! ALLE kan nemlig være med! – Det handler blot om den rigtige størrelse ring og de rette udfordringer! Alt dette hjælper Miss Mia med, alt imens deltagerne udfolder sig til sjov musik fra primært 50’erne og 60’erne. For hvem vil ikke gerne lære at lave seje tricks som “ufo’er”, “glimmerflimmer” og måske “pizza-kastet”?! Eller hvordan du kan bygge en hule eller et tårn ud af hula hop-ringe?

Miss Mia viser desuden en farvestrålende og imponerende show-performance med op til 10 hula hop-ringe! Både med klassiske cirkus-tricks, men også med nyere, magiske illusions-tricks.

Tiara Workshop med Miss Mia for alle små prinser og prinsesser

Her kan børnene lære at lave deres helt egen farvestrålende og funklende tiara fra bunden af! Med ståltråd, perler og andet fantasifuldt pynt!

Miss Mia vil være i prinsessekjole og hjælpe alle de små prinser og prinsesser videre, når de får brug for det. På bordene vil der være spejle, så man løbende kan spejle sig med sin tiara. Der vil undervejs blive snakket om slotte, juveler, drager og andre spændende eventyrligheder! Det bliver hygge af højeste karat!

Her kan børnene efterfølgende tage deres produktioner med hjem eller på hovedet med det samme!

Book Miss Mia hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

 

 

 

Book Miss Mia

Kunstner

3 + 1 =

Optræden: aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Miss Mia pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen