Mick Øgendahl

Han er en af Danmarks ubetinget bedste stand-up komikere og garant for træning af lattermusklerne. Book Mick Øgendahl hos MusikEvent.

Mick Øgendahl har været med i mange år, men føler sig fortsat, som en af de nye. Glæden ved at stå foran publikum er uændret og lige så stor, som aller første gang han stod i rampelyset.

På Mick Øgendahls cv står intet mindre end fem one-man stand-up shows, hvortil der kan tilskrives en række teaterforestillinger, tv og anmelderroste film.

Stand-up komikeren Mick Øgendahl har altid haft viljen til at sætte egen retning på sin stand-up karriere, som vi eksempelvis så det med ‘Blå Mænd’ eller ‘Tak for i aften’ med Rune Klan. Lysten og begejstringen til at udfordre og næppe acceptere, at genrer stemples som uddøde, er enorm.

Et stand-up show med Mick Øgendahl er et fantastisk show, hvor man vil opleve hans ikoniske stil og sceneoptræden med lattergaranti. En alsidig og lang karriere har givet Mick Øgendahl et væld af nomineringer og priser, men som han selv siger, så er det ligegyldigt, da den virkelige anerkendelse kommer fra publikum… resten kan de stikke skråt op.

Mick Øgendahl er født til at underholde sit publikum. Kombinationen af sit enestående kropssprog og et specielt komisk talent gør ham til en af landeste absolutte sværvægtere på den danske stand-up scene. Mick Øgendahl elsker at stå på scenen og rammer et bredt publikum med sin fantastiske sans for timing, storytelling og humor.

Med andre ord; Mick Øgendahl er en fantastisk stand-up komiker.

Book Mick Øgendahl til alt fra firmafesten, julefrokosten eller noget helt andet.

Mick Øgendahl booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mick Øgendahl

Stand-Up komiker

6 + 2 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mick Øgendahl pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen