Michala Petri & Lars Hannibal

Book Michala Petri og Lars Hannibal hos MusikEvent.

Michela Petri debuterede som solist i Tivolis Koncertsal i 1969 og fik samme år tilbuddet om, at studere hos professor Ferdinand Konrad på Hochschule Für Musik Und Teater i Hannover. Petris repertoire spænder bredt – lige fra den tidlige barok til nutidige værker, hvoraf mange er skrevet helt specielt til hende.

I 1992 dannede Michela Petri duo med Lars Hannibal, som flere gange er blevet betragtet som verdensklasse af musikpressen. Michala Petri og Lars Hannibal spiller virtuost, smukt og humoristisk. I Michala Petri og Lars Hannibals univers er nogle af nøgleordene nærvær, kommunikation og samtaler. Den stadige dialog med sig selv, med publikum og med hinanden er helt afgørende for at skabe en god musikalsk oplevelse – uden hvilken musikken blot er noder på et stykke papir.

Når man som Michala Petri & Lars Hannibal har opnået en musikalsk modenhed og teknisk overlegenhed, flyttes det optrædende fokus helt af sig selv ud i salen og rummet. Og dette i en sådan grad, at kontakten med den klassiske koncerts publikum nærmest er håndgribelig. Michala Petri og Lars Hannibal formår at fange musikkens atmosfære og spiller med den. Derfor er en klassisk koncert med denne duo helt fantastisk og unik.

En af den slags uforglemmelige oplevelser, hvor publikum føler, at der bliver slået nogle strenge an i dem selv.

Michala Petri og Lars Hannibal booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Michala Petri & Lars Hannibal

Kunstner

3 + 5 =

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Michala Petri & Lars Hannibal pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen