Michael Learns To Rock

Oplev det populære popbandet, der har opnået global succes. Book Michael Learns To Rock hos MusikEvent

Michael Learns To Rock blev dannet i foråret 1988 i Aarhus af sanger og keyboardspiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher, guitarist Mikkel Lentz og bassist Søren Madsen. De har sammen skabt en bemærkelsesværdig musikalsk rejse, der har strakt sig over 35 år.  Bandet har opnået global succes med over 11 millioner fysiske albumsalg, en milliard downloads og mere end 300 millioner streams på Spotify. Bandets historie er en sjælden succes, præget af deres evne til at skabe karakteristiske og melodiske popsange.

De brød igennem med debutalbummet i 1991, med hits som “The Actor”. Albummet toppede salgslisterne i Danmark og spredte sig hurtigt til Norge, Sverige, Indonesien, Malaysia og Filippinerne. Efterfølgende udgivelser som “Colours” og “Played On Pepper” cementerede deres position som internationale stjerner, med hits som “Sleeping Child” og “That’s Why (You Go Away)”.

I 1999 forlod Søren Madsen Michael Learns To Rock. Kåre, Jascha og Mikkel besluttede at fortsætte som en trio og udgav deres femte studiealbum “Blue Night” i 2000.

I løbet af årene har bandet turneret intensivt i Europa, Asien og Sydafrika, og de har fortsat med at udgive succesfulde albums som “Eternity” og “Scandinavia”. For at markere deres 25-års jubilæum i 2014 udgav de et multiset album kaldet “25”. Bandets popularitet fortsætter med nye udgivelser som “Everything You Need” og “Children Of Tomorrow (Utopia)”, der udkom i november 2021.

Michael Learns To Rock er kendt for deres exceptionelle musikalske talent og evne til at skabe tidløse popsange. Med mere end 800 koncerter på verdensplan har de etableret sig som en global musikalsk kraft. Deres koncerter byder på en blanding af klassikere og nye hits, og bandet fortsætter med at tiltrække publikum over hele verden med deres enestående liveoptrædener.

Michael Learns To Rock booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Michael Learns To Rock

Kunstner

15 + 6 =

Optræden: 1 x 80 min

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Michael Learns To Rock pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen