MD Duo

MD Duo er et professionelt underholdnings- og danseorkester til alle typer arrangementer – Book MD Duo hos MusikEvent

MD Duo er det ultimative valg af underholdnings- og danseorkester til enhver begivenhed! Duoen er specialiserede i at skabe den perfekte stemning, hvad enten det er til en privatfest eller en eksplosiv festival.

MD Duo består af to talentfulde og energiske musikere, Martin Dinitzen på trommer og Dennis Kristensen på guitar. På trods af deres unge alder har de med deres mange års erfaring opnået anerkendelse for et alsidigt repertoire inden for både middagsmusik og dansemusik.

Alle dem vi kender

MD Duo’s omfattende repertoire sikrer, at der er noget for enhver smag. Der spilles musik, der appellerer til både det yngre og ældre publikum og alt derimellem! Fra Rasmus Seebach til Kim Larsen og fra Smokie til Bamses Venner – MD Duo spiller alle de hits, du kender og elsker. Derudover kan du også opleve MD DUO’s egne originale numre, herunder radiohits som “Malta”, “Gi’ mig fri nu til middag”, “Thy” og “Limfjordsporter”. Duoen spiller også musik fra kunstnere som Lars Lilholt, Ib Grønbech, Rocazino, Thomas Helmig, Guns N’ Roses, Creedence Clearwater Revival, Johnny Madsen, Volbeat, John Mogensen og mange flere!

Uanset om du planlægger en fødselsdag, et bryllup, et halbal eller en festival, kan MD Duo skabe den perfekte atmosfære og sikre, at dine gæster får en uforglemmelig oplevelse. Musikernes passion for musik og evne til at skabe en festlig stemning er uovertruffen.

Lad MD Duo tage dit arrangement til nye højder med deres professionelle underholdning og fantastiske musikalske præstationer. Dit arrangement vil være en succes og dine gæster vil danse natten lang!

Book MD Duo hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud

Book MD Duo

Kunstner

4 + 10 =

Optræden: 3 x 60 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent MD Duo pressefoto her

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen