Marie Carmen Koppel

Book Marie Carmen Koppel hos MusikEvent – en oplevelse udover det sædvanlige.

Gennem en årrække har Marie Carmen Koppel opbygget et trofast og stort publikum. Hendes performance med sin fantastiske vokal fylder spillesteder, kulturhuse og kirker i hele Danmark – med nærvær, musikalitet og intensitet på topinternationalt niveau.

Gennem 23 år har Marie Carmen Koppel opbygget et tæt venskab og samarbejde med pianist, Steen Rasmusen (som spiller med Søster Fenger, Danseorkestret, Lis Sørensen m.fl.) og det kan både høres og mærkes på scenen, når deres individuelle musikalske sammenspil smelter sammen med en humoristisk og hyggelig omgangstone og connection med publikum. Når Marie Carmen Koppel synger rejses de små nakkehår – det er ganske sikkert.

Når Marie Carmen Koppel optræder spænder repertoiret over egne sange fra det anmelderroste album ’Through The Rain’ over både nyere og ældre soul- og gospelsange.

Anmelderne er vilde med Marie Carmen Koppel – således skrev Nordjyske Stiftstidende efter en julekoncert med Aalborg Symfoniorkester: ’Det var vores helt egen Marie Carmen Koppel, der brændte igennem i egne sange med en vokal der forenede Whitney Houstions perfektion med en Gladys Knights sjælfulde frasering – bare renere. Ja, og så med det ekstra, som var Marie Carmen Koppels egen indlevelse i tekst og sang. Marie Carmen Koppel har tydeligt levet sig helt ind i den amerikanske gospeltradition, hvor hun trækker fra dens dybe folkelige rødder og tilfører gospelsangen dens særlige følelsedybde og intensitet.’

Også GAFFA storroser Marie Carmen Koppel, da hun havde givet koncert på jazzfestivals koncert på plænen med Tivolis Bigband: ’Jeg har kastet mit bigband ud i et gospeleksperiment – de skal spille gospel, sagde Marie. Klogt at bringe spillet over på hendes egen hjemmebane. Everlasting Love hed den sang og ja, så tog Marie Carmen Koppel for alvor fat! Jeg er nødt til at sige verdensklasse! Hendes tydelig idol er Whitney Houston og Koppel har intet at stå tilbage for sit idol. Jeg er imponeret og blev væltet bagover af inderligheden, ægtheden, teknikken og det store melodiske overskud. Jeg må sige: God is in the house tonight?’

Marie Carmen Koppel bookes til både kirkekoncerter, julekoncerter, awardshows og meget mere.

Marie Carmen Koppel booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Marie Carmen Koppel

Kunstner

13 + 2 =

Optræden: 1 x 40-70 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Marie Carmen Koppel pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen