Magi I Luften

De fedeste hits fra 80/90’erne – Book Magi I Luften hos MusikEvent

Hvornår lod du dig sidst rive med til de fantastiske hits fra 80/90erne, og bare forsvandt helt ind i musikkens univers til toner fra bl.a. Sanne Salomonsen, TV-2, Ray Dee Ohh, Danseorkestret, Anne Linnet, Dodo & The Dodos, Thomas Helmig, Danser med drenge og Gnags på én og samme aften?

Roadtrip på ”Memory Lane”

Hop med på en nostalgisk tur ned ad Memory Lane med et af Danmarks absolut fedeste 80/90er bands, når MAGI I LUFTEN fører dig igennem to årtier med musik, hvor tankerne bliver ledt hen på en tid, hvor man “Slingrer ned ad Vestergade” i Levis Jeans, med koboltblå mascara, drak sig fuld i Liebfraumilch, og hvor alle havde en walkman og et kassettebånd!

MAGI I LUFTEN har leveret musik til prominente steder som Skive Festival, Viborg Snapsting, Messe Center Herning med flere, og musikken bliver leveret af et 6 mands band, som bare føler og mærker musikken med et stort musikalsk overskud, nerve, autenticitet og en spilleglæde ud over det sædvanlige.

Livemusik der når helt ud over scenekanten

MAGI I LUFTEN leverer et fantastisk show, der kommer langt ud over scenekanten. De formår at skabe en helt exceptionel forbindelse til publikum på tværs af generationer, og musikken bliver fremført 100% live uden nogen form for backing tracks!

Så folkens! “Læn dig tilbage” dans som “Vilde kaniner” og lad MAGI I LUFTEN tage jer “Ud under åben himmel” og lede jeres tanker hen på “Barndommens Gade”. Det bliver med garanti den fedeste aften krydret med en nostalgisk 80/90er følelse, som du kan tage med dig hjem.

Magi I Luften booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Magi I Luften

Kunstner

7 + 14 =

Optræden: 3 x 45 min.

Antal optrædne: 6

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Magi I Luften pressefoto her

 

 

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen