Lune Carlsen

Book Lune Carlsen hos MusikEvent.

Hvis man kender Lune Carlsen, kan man umuligt have undgået at høre bare én af hans utallige imitationer af Kim Larsen. Fra en meget ung alder, har han gjort netop det. I starten var det blot til husbehov eller i de stille stunder midt nat, som der modsat forblev knap så stille.

Lune Carlsen fløj i sommeren 2003 fra reden i Hedehusene og ned til den lille by, Bøtø ved Marielyst på Lolland Falster. På daværende tidspunkt af den grund, at han ejede sit eget håndværkerfirma og var ansat til et projekt. De nye omgivelser gav Lune Carlsen nye venskaber, hvilket blev begyndelsen til et band med fem medlemmer – lokalt blev de meget populære. Inden for kort tid opdagede de øvrige bandmedlemmer, at Lune Carlsen faktisk sang nærmest identisk med Kim Larsen og bandet blev enige om, at det skulle prøves af ved næste omgang live musik.

Fra beslutningen blev taget og til den dag Lune Carlsen og kopibandet skulle spille gik hurtig. Nu stod han på scenen med sin guitar, mikrofonen klar og med sved på panden. Netop denne aften var der fuldt hus, hvilket kopibandet slet ikke havde regnet med. Af samme grund havde de næsten ikke øvet – ja faktisk nærmest overhovedet ikke.

Derfor var det eneste man skulle forholde sig til tre sange, som Lune Carlsen havde valgt – selvfølgelig de tre bedst kendte Kim Larsen sange. Begyndelsen var nervøs, men jo flere akkorder der blev slået an desto mere blev nervøsiteten overvundet og selvsikkerheden trådte til. Aftenens publikummer var vilde med det – ligeledes var kopibandet og Lune Carlsen. Herfra og resten af sommeren spillede han fast med det lokale band. En af disse sommeraftener blev Kim Larsen-kopien, Lune Carlsen, opdaget og fik muligheden for at bevæge sig videre i branchen.

Det var en overraskelse for Lune Carlsen, som aldrig havde forestillet sig, at andre ville synes imitationerne var noget specielt og han siger: ’jeg spiller jo bare Kim Larsens værker og tror faktisk slet ikke jeg kan synge, hvis det ikke er de sange’. Nu begyndte turnélivet. Pressefotos blev taget, sangtimer blev istandsat, studietid blev booket og alt hvad en musiker ellers ville gå og drømme om. Lune Carlsen stak armene i vejret – og havde svært ved at tage dem ned igen, hvilket er forståeligt. Netop den chance skal gribes, når muligheden er der.

Efter al papirarbejdet, pressefotos var taget og visitkortene lå klar, tog musikkarrieren fart. Lune Carlsen begyndte til ekstra guitarundervisning og spillede små koncert. I begyndelse meldte nervøsiteten sig, da Lune Carlsen var ene mand – ja, presset er stort, når det hele skal spille. Øvelse gør mester og koncerterne blev til flere, udstyret blev opgraderet og der kom flere sange på repertoiret. I året 2006 blev Lune Carlsen til to, nemlig en duo, hvor Jan Borre trådte til, som guitarist og korsanger.

Tiden, hvor Lune Carlsen kun optrådte med tre Kim Larsen sange, var langt væk og bookingkalenderen var fyldt godt op. Publikums reaktion på Kim Larsen-kopien gav et selvtillidsboost og de små fejl hist og her gav en original karakter. Det var dog først til Koncert i Fåborg 2004, hvor 5000 publikummer var til stede, at virkeligheden viste sig. Dagene efter var Lune Carlsen meget fjern fra virkeligheden og var i sin egen bobbel – her kom små glimt frem fra den koncertoplevelse. Da netop den koncert var tygget igennem og virkeligheden kom tilbage, gik det op for Lune Carlsen, at den koncert rent faktisk havde fundet sted. Lune Carlsen fik ikke andet end lidt smerte og et lille mærke ved at nive sig i armen – glæden ved at spille var og er stadig enorm.

Book Lune Carlsen – en topprofessionel Kim Larsen-kopi!

Lune Carlsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Lune Carlsen

Kunstner

5 + 6 =

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Lune Carlsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen