Lis og Per

Book Lis og Per hos MusikEvent – dansktop underholdning, når det er allerbedst.

Lis og Per er velkendte, som nogle af Danmarks populæreste dansktop artister. Også på landets lokalradioer, er Lis og Per nogle af de mest spillede artister – ej at forglemme Giro 413, hvor Lis og Per er fast inventar.

Udover at spille til et væld af arrangementer – på kroer, runde fødselsdage, halbal m.v. – spiller Lis og Per også kirkekoncerter. Her får publikum en god og glædesfuld koncertoplevelse med fulde huse gang efter gang.

Siden 1984 har dansktopparret, Lis og Per, indspillet over 700 numre, hvoraf en stor del af disse har ligget på Dansktop-listen. Intet mindre end 37 gange har Lis og Per indtaget pladsen, som nummer 1 på Dansktoppen. Samlet set betyder det, at Lis og Per har ligget på Dansktoppen i hele 307 uger. Historisk set, er Lis og Per dermed den sjettehøjeste pointtager på Dansktoppen nogensinde, hvilket selvfølgelig bekræfter Lis og Pers store popularitet.

Lis og Per har dags dato udgivet 40 udgivelser – og med Lis og Pers seneste udgivelse ’En Rose’ har parret endnu en gang ramt sømmet på hovedet med deres altid herlige og glade melodier og tekster. Lis og Per har tilsammen solgt lige knap to mio. eksemplarer og har altid været flot placeret på DR’s Dansktoppen og hitlisterne på lokalradioen. I ugebladet ’Hjemmet’, solgte Lis og Per alene 270.000 CD’er med sangen ’Julens Sang’.

Tilbage i 1990 blev dansktopparret, Lis og Per, kåret som ’Årets Lokalradio Favoritter’.

Du kan også opleve et foredrag med Lis og Per – ’Fra damefrisør til Dansktoppen’.

Lis og Per giver et foredrag om deres spændende liv, hvor de allerede som unge og nyforelskede blev optaget af sang og musik. Ved mange lejligheder havde Per sin harmonika fremme og ikke kun i hjemme blev Lis’ sang hørt – nej, også når Lis og Per deltog i forestillinger m.v.

Efter mange år som frisører i Hobro rykkede Lis og Per teltpælene op og flyttede til deres store gård mellem Silkeborg og Randers. Lis fortsatte gerningen som frisør imens Per jo blev repræsentant indenfor frisørområdet. Ja, man må erkende, at snakke har Per altid mestret.

I mellemtiden blev drømmen i idyllet på gården ikke helt hvad Lis og Per havde forestillet sig. En dag erkendte Lis og Per, at skulle de havde det godt som ægtepar, måtte arbejdsstress og mange penge komme i anden række. De valgte at gå kunstner og musikvejen. Igen erkendte Lis og Per at det går op og ned i showbizz. Ja – en indkomst på 68.000 kr om året taler for sig selv. Men med en stædig viljestyrke fortsatte Lis og Per, men faktisk havde ægteparret aldrig været gladere for livet. Lis og Per har tre børn, så det var en hård tid. I mellemtiden vender lykken sig og heldet for dem, som kæmper kampen – også for Lis og Per.

Vendepunktet blev et klip i TV-avisen, hvor man ganske kort så Lis og Per optræde i et supermarked, hvor de sang melodien ’Vore Allerbedste År’. Den sang blev et tophit, som i mange år og stadig er en dansktopklassiker på Giro 413.

Lis og Per booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Lis og Per

Kunstner

15 + 13 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Lis og Per pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen