Lindy Aldahl

Mød Lindy Aldahl, som har taget hele landet med storm med sine humoristiske og indholdsrige foredrag!

Mød den kække humørbombe Lindy Aldahl, som blev landskendt efter sin medvirken i DR-programmet ”Rigtige Mænd”.

Lindy Aldahl kan bookes til 2 forskellige foredrag:

FØR OG EFTER RIGTIGE MÆND

Her fortæller Lindy Aldahl på en super humoristisk måde og meget inspirerende om hele sin livstilsændring. Der er undervejs i foredraget indlagt en masse sjove anekdoter fra programserien ”Rigtige Mænd”

Lindy kommer på en humoristisk måde ind på hele sin forvandling fra en meget usund livsstil, hvor både rygning og for lidt motion dominerede og over til en ny hverdag med sund og varierende kost og en passende mængde motion. Lindy kan i dag takke sin medvirken i ”Rigtige Mænd” for, at både rygning og den fede sovs er lagt på hylden.

I dag kan Lindy hver dag mærke et større energi niveauet i kroppen og at humøret har forandret sig til det positive med den nye livstilsændring. Det betyder mindre træthed i hverdagen og meget mere energi og positivitet i hverdagen. Hør også hvordan Lindy fortsat holder motivationen oppe i dagligdagen også efter at han ikke længere medvirker på skærmen i ”Rigtige Mænd”

Du får med foredraget muligheden for at høre Lindy fortælle om sin medvirken i programmet, som opstod ved en tilfældighed. Hvordan det er at blive landskendt bare ved at være sig selv. Du får ligeledes en masse sjove anekdoter om hvad der sker, når kameraet er slukket og bliver indviet i alt det som seerne ikke ser på TV.

HUSK LIGE HYGGEN

Det skræmmende ved mange kure kan for de fleste være, at de får det indtryk, at de skal give slip på alle de ting, som de fleste bedst kan lide. Det kan være slik og kager, fed mad og alkohol og en slapper på sofaen. I sit foredrag vil Lindy gøre op med denne tankegang. Lindy leverer det med masser af humor, så tilskuerne er først og fremmest garanteret en masse gode grin undervejs.

Lindy ved præcist fra ham selv, hvor tiltrækkende en usund livsstil med rygning og lækker mad kan være. Derfor kommer Lindy ikke med den løftede pegefinger, men derimod med en masse gode redskaber til at nå positive mål med det bedste fra begge verdener til at forandre din livsstil til noget positivt.

Foredraget tager udgangspunkt i Lindy´s populære bog ”Husk lige hyggen”, som blev udgivet i 2018, hvor han fortæller om hele sin livsstilsændring. Den har betydet, at han har fået det meget bedre med sin krop, hans humør er ligeledes blevet markant bedre. Som bonus er han også blevet den far for sine børn, som han nu er stolt af.

Med dette foredrag bliver du ikke skræmt væk for at få en sundere livsstil. Du bliver derimod inspireret til at få lidt flere grøntsager på tallerkenen og få dyrket mere motion. Man kan sagtens gøre alt dette uden at skulle sige helt farvel til alt det, som du ellers ville kalde ”forbudt”.

Et sjovt og humoristisk foredrag til dig eller jer, der ønsker at blive positivt inspireret til en god livsstilsændring.

Book et foredrag om livsstilsændring eller få et uforpligtende tilbud

Book Lindy Aldahl til en forrygende aften! Lindy Aldahl bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Lindy Aldahl

Foredragsholder

14 + 15 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Lindy Aldahl pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen