Lasse & Mathilde

Populær og folkelig dansk duo – book Lasse & Mathilde hos MusikEvent

Lasse & Mathilde er ikoner i dansk musik og selvom de er danske helt ind til benet og bosat i Lundeborg, henter de masser af inspiration fra hele verden.

Duoen Lasse & Mathilde har gennem de seneste årtier givet og stået for høj musikalsk kvalitet og komponeret musik til danske tekster af særlig karakter.

En koncert med Lasse & Mathilde er ganske enkelt en oplevelse med indhold, når de leverer stemningsfulde melodier, meningsfyldte tekster, gode historier og anekdoter. t

Mathilde Bondos første soloplade, Pigesind, med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner udkom i 1975. Denne soloplade blev starten på duoen, Lasse & Mathilde – både på scenen og i det private. Lasse og Mathilde var med til at åbne koncerten som support for Joan Baez, Bob Dylan og Santana i Parken, Danmark (1981). Internationale musikalske forbindelser skabte derfra en tæt forbindelse til New Orleans og byens storslåede musikliv. Men Lasse & Mathilde har også skrevet musik til tekster af Poul Henningsen og Piet Hein. Senest har Lasse & Mathilde skrevet musik til tekst af polarforskeren Knud Rasmussen – et musikprojekt, som er udvidet til en musical i samarbejde med skuespilleren og forfatteren Flemming Jensen.

Lasse & Mathilde har fået masser af kant og gennem årene fået skabt den helt unikke stil, der kendetegner duoenmed det fynske ophav.

En musikalsk oplevelse med bredde og en stemning, der varmer om hjertet

Hvad får publikum, når de forventningsfyldt tager til koncert med Lasse & Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer?  Jo, de får et velstrikket og herligt mix af ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke. Indimellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning. En koncert med spændvidde, musikalske udflugter og gedigen hygge. Kunstnere er altid søgende, hvis de vil videre, og det vil Lasse & Mathilde!

Publikum får en musikalsk oplevelse med humor og godt humør i højsædet.

Lasse & Mathilde booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Lasse & Mathilde

Kunstner

5 + 12 =

Optræden: 1 x 70 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Lasse & Mathilde pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen