Kurt Ravn

Book Kurt Ravn hos MusikEvent – en gudsbenådet sanger og entertainer!

Kurt Ravn er i disse år i absolut topform, når det gælder musicals, operetter og evergreens. Kurt Ravn optræder ligeledes sammen med Susanne Elmark, Lene Siel med flere.

Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 og sidenhen har skuespilleren, sangeren og entertaineren slået sig fast som en af sin generations allermest talentfulde, dygtige og alsidige skuespillere og sangere. Samtidigt med de mange roller på film, teater og fjernsyn har Kurt Ravn dyrket sin musikkarriere med koncerter i hele Danmark og utallige albumindspilninger.

Som ganske få mesterer Kurt Ravn både sangens og skuespillets kunst, hvilket har givet ham velfortjent og stor succes i forskellige musicalroller, såsom blandt andet Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. Kurt Ravn debuterede som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarede i 1996. Albumindspilningen af Maskarade udløste senere en Grammy til Kurt Ravn.

I sommeren 1998 var Kurt Ravn i selskab med nu sangerinde, Etta Cameron, solist ved koncerter på St. Croix. St. Thomas og St. Jan i anledning af 150 året for slaveriets ophør på de daværende danske besiddelser. Da Bo Holtens opera Maria Paradis havde premiere på Den Fynske Opera i 1999 sang Kurt Ravn rollen som Dr. Mesmer. I 2000 repræsenterede Kurt Ravn Danmark i den specielle Les Miserables 10-års Jubilæums-koncert i Royal Albert Hall i London og kunne ligeledes årets sommer opleves af publikummer i Tivoli Showet med Sanne Salomonsen, Preben Kristensen og Per Pallesen. I 2001 var Kurt Ravn igen på Den Fynske Opera, som MasHeath i John Gay´s Tiggeroperaen.

Ofte er Kurt Ravn solist hos Danmarks forskellige symfoniorkestre og har et tæt samarbejde med De Nordiske Spillemænd samt pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen.

Kurt Ravn har udgivet mange albums og udgav senest albummet, Stille som sne, samt danske vuggesange med Radiounderholdningsorkestret.

Kurt Ravn høstede i 2002 og 2003 ganske stor succes i forbindelse med julekoncerter sammen med trompetisten Per Nielsen og Carl Ulrik Munk-Andersen.

Med sin flotte sangstemme og sympatiske udstråling danner Kurt Ravn altid en perfekt baggrund for en smuk og behagelig musikalsk oplevelse.

For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og i den anledning har Kurt Ravn udgivet julealbummet, Årets Julekoncert. Et album, som byder såvel muntre som stille og inderlige julesange og julesalmer.

Kurt Ravn har en unik og fremragende evne til at give tekst og musik et ekstra liv og musikalsk udtryk. Med sin fantastiske vokal og sympatiske udstråling danner Kurt Ravn en meget smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver og orgel, Birgitte Lindum på obo og Michael Frank Møller på trompet.

Kurt Ravn booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kurt Ravn

Kunstner

13 + 7 =

Optræden: 1 x 70 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kurt Ravn pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen