Thomas Helmig Jam

Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier har efterhånden opnået kult-status med deres fortolkning af Helmig-sange. De 4 dygtige og meget rutinerede musikere spiller med hjertet og med behørig respekt for originalen….en intensitet, som kun kærlighed kan forklare.

Thomas Helmig Jam giver alt hvad de har hver eneste gang og i år bliver ingen undtagelse tværtimod. Det bliver en slags tour down memory lane, hvor hit efter hit vil vække mange minder frem.

Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier har opnået stor popularitet på spillesteder landet over – og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen findes bl.a. Midtfyns festival – Langelands Festivalen – Jellinge festivalen – Sølund festival – Skive festival – Et hav af Open Airs – Beach Party – Byfester -TV2 Zulu – TV3 – Tivoli – Lande som Grønland – Italien …og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig’ske musik-univers

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver “…næsten som at opleve Helmig himself”. Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta’r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Den jeg elsker, Nu hvor du har brændt mig af – som bare et lille fragment af sæt-listen – er der dømt stensikker syng-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.

Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live……der er garanti for et smeltet isbjerg!

Thomas Helmig Jam bookes hos MusikEvent – kontakt os idag på 70 217 317

Book Thomas Helmig Jam

Kunstner

13 + 9 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Thomas Helmig Jam pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen