Jacob Haugaard Band

Et Fyrigt Show med Musikalsk Charme og Komedie. Book Jacob Haugaard Band hos MusikEvent.

Med en baggrund, der spænder fra politik til underholdning, er Jacob Haugaard en sand mester i at bringe smil og latter frem hos sit publikum. Hans alsidige karriere som komiker, musiker, skuespiller, og tekstforfatter har formet ham til den enestående entertainer, han er i dag.

Fra hans tidlige dage som en del af Lørdagskanalen til hans mindeværdige optrædener i Folketinget, har Jacob Haugaard altid formået at underholde og overraske sit publikum. Hans kreative ånd og uforudsigelige påfund gør hver optræden til en unik oplevelse, hvor latteren aldrig er langt væk.

Nu går Jacob Haugaard nye veje med sit eget band, der bringer hans musikalske talenter i fokus. Med hits som “Det er hammerhammerfedt” og “Haveje”, der har sat deres præg på dansk kultur, leverer Jacob Haugaard og hans band en energisk forestilling, der både får smilet frem og får fødderne til at vippe.

En aften med Jacob Haugaard Band er en festlig begivenhed, hvor publikum kan forvente både musikalske perler og muntre anekdoter fra Haugaards farverige karriere. Fra firmafester til private arrangementer, tilbyder Jacob Haugaard Band en sjov og mindeværdig oplevelse for enhver lejlighed.

Så tag med på en rejse gennem Jacob Haugaards fantastiske univers, hvor latteren aldrig stopper, og musikken får hjertet til at synge med. Book Jacob Haugaard Band til din næste begivenhed og få et show, der garanterer god stemning og masser af grin!

Kontakt MusikEvent i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud. Jacob Haugaard Band er klar til at sætte gang i festen!

Book Jacob Haugaard Band

Kunstner

1 + 2 =

Optræden: 2 X 45 min.

Antal optrædne: 6

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jacob Haugaard Band pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317
Jacob Haugaard Band

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen