Klaus & Servants

Klaus & Servants har altid gang i  spændende musikalske tiltag og er konstant involveret i udvikling af nye koncepter. Altid med det formål at underholde publikum. Book Klaus & Servants hos MusikEvent.

Bandet er meget synlige i medierne – specielt efter at SYNG MED & TIP ET HIT på dk4 har taget Danmark med storm og i 2021 kører på 6. sæson. Det er Karin Strand-Holm, der er vært og Klaus & Servants er husorkester i de mange udsendelser, der er lavet.

Med over 40 Klaus & Servants albums udgivet siden 1971 og mere end 8000 fans over hele landet, der hver 2. måned modtager nyhedsmail fra Klaus & Servants, er det ikke uforståeligt, at bandet er vellidt af flere generationer af mennesker.

Klaus & Servants har udviklet et unikt show, som kan engageres til større events, i form af udvalgte solister, som imiterer stjerner som Laban, Elvis, Rasmus Seebach, Tina Turner og DJ Ötzi.

Det er ligefrem en regn af professionel topunderholdning. Hele tiden er der gang i den – enten oppe fra scenen eller ude blandt publikum– det er morsomt at se, hvordan publikum reagerer, når Hansi Hinterseer og Helene Fischer uden varsel dukker op på scenen og synger duet.

Solister og dansepiger inviterer også til en kavalkade af Melodi Grand Prix. I virkeligheden er det rent faktisk publikum, der har navngivet konceptet, fordi den mest hørte kommentar er DU TROR DET’ LØGN.

På live fronten er Klaus & Servants’ FLOOR SHOW en stor succes – det gi’r en fantastisk stemning, når Klaus & Servants går rundt blandt publikum med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter. Nærvær, højt humør og duet med publikum er noget enhver gæst er helt med på. Så når dansen går i gang, er baren sat til en uforglemmelig aften med Klaus & Servants.

Til et arrangement med Klaus & Servants oplever man altid publikum med hænderne oppe over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner nummeret, Herstedvester –  og dansegulvet er  simpelthen propfyldt! Og det bliver det ved med at være hele aftenen, mens Klaus & Servants serverer hit efter hit i en bred vifte af genrer.

Styrken ligger i velarrangerende vokalarrangementer – veloplagt og humoristisk serveret på professionelt musikudstyr af topkvalitet.

Klaus & Servants booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Klaus & Servants

Kunstner

13 + 2 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Klaus & Servants pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen