Klaus & Karin Strandholm

Klaus & Karin Strandholm tager rundt i landet med showet “Syng Med Og Tip Et Hit”, som mange nok allerede kender fra dk4

Skal man være musik ekspert for at deltage i ”Syng Med & Tip Et Hit”?  NEJ! De spørgsmål, som Karin har efter de enkelte sange er LETTE og SJOVE spørgsmål, som langt de fleste mennesker nemt kan svare på. Og det at tippe på hvilken sang, der mon er dagens favorit, kræver ingen forkundskaber – blot lysten til at være med i konkurrencen om præmierne.

Publikum deltager selv i showet

Det der har gjort showet så populært er, at folk er MED i showet. De SYNGER MED, de GÆTTER med… og nogle af dem løber af med præmierne.

Mange steder er Syng Med & Tip Et Hit blevet en årligt tilbagevendende tradition på underholdningsprogrammet og mange private fester bruger showet som et festligt indslag. Her er spørgsmålene så ofte centreret omkring festens midtpunkt – fødselaren, jubilaren etc.

Parret har også deres eget TV-show, hvor de inviterer kollegaer med – bl.a. har Dario Campeotto, Dorthe Kollo, Ivan Pedersen, Keld & Hilda, Kirsten Siggaard og Lise Haavik deltaget. Programmet har nu kørt succesfuldt i  7. sæsoner på dk4.

For dem der ikke vil “nøjes” med at røre stemmebånd og lattermuskler, kan der tilføjes musik til dans

Showet kan arrangeres med efterfølgende dans, hvor Klaus underholder med en bred vifte af populære sange fra det sidste halve århundrede – og selvfølgelig er de store Klaus & Servants hits, såsom ”Bank tre gange”, ”Den bedste pige” og ”Herstedvester” med.

Klaus & Karin Strandholm booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Klaus & Karin Strandholm

Kunstner

11 + 9 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Klaus & Karin Strandholm pressefoto 

her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen