Kirsten Siggaard

Som arrangør kan du altid vide dig sikker med denne sangerinde på musikprogrammet. Book Kirsten Siggaard hos MusikEvent.

For Kirsten Siggaard startede det hele i talrige Grand Prix sammenhænge mellem 1983 til 1988 og igen 1990. Her blev til hele tre grand prix sejre for Kirsten Siggaard med Det er lige det, Sku’ du spørge fra no’en og Ka’ du se hva’ jeg sa’ .

Siden da gik det stærkt i teater branchen, hvor Kisten Siggaard har medvirket blandt andet i Solstik, Piaf, Kys hinanden, Les Miserables og Blodbrødre.

Som medlem af Swing Sisters blev det også til et helt nyt kapitel for Kirsten Siggaard. Swing Sisters har nu eksisteret i over 15 år.

Kirsten Siggaard har blandt andet også medvirket revysammenhænge i blandt andet Nykøbing F, Sørup Herregaard, Brædstrup, Vejle Musikteater, Kerteminde, Rottefælden og Kolding.

Af albumindspilninger sammen med andre artister skal nævnes Søren Bundgaard, Flemming Jensen, Gilbert O’Sollivan, Tommy Köerberg og Otto Brandenburg. Kirsten Siggaard har altid været en travl sangerinde.

Kirsten Siggaard har optrådt og givet koncerter i lande og storbyer som New York, Tyrkiet, Spanien, Paris, Belgien, Berlin, Norge, Sverige, Finland og Magarita.

Kirsten Siggaard har ligeledes medvirket i talrige store koncerter i Danmark, herunder eksempelvis Svendstrup God, Gisselfeld Slot, Frederiksborg Slot, Kongenshus Mindepark og Rebildfesten.

Gennem årene er det for Kirsten Siggaard også blevet til en masse optrædener TV-shows.

Seneste Kirsten Siggaard albumudgivelse ud af de mange er Patsy Cline, som blev en stor musikalsk succes.

Kirsten Siggaard er blevet et begreb i en verden af show, musik, film og teater. Og der er ustandseligt efterspørgsel efter sangerinden.

Senest var Kirsten Siggaard for tredje gang på en soloturné med sin udgave af PIAF, som hun har slået sit navn fast med. Kisten Siggaard er kortsagt en fantastisk sangerinde og entertainer – dette vidner foranstående for, at hun er garant for en fantastisk musikalsk og underholdningsoplevelse.

I 2017 vandt Kirsten Siggaard Dansktop Prisen som Årets Kvindelige Solist.

Kirsten Siggaard booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kirsten Siggaard

Kunstner

4 + 13 =

Optræden: 1 x 70 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kirsten Siggaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen