Jane & Shane

Jane & Shane har i nu over 15 år givet koncert på stort set alle danske scener i alt fra klubber, kirker og forsamlingshuse til festivaler og store koncerthuse. En af de helt store oplevelser for Jane & Shane var i 2009 at spille for 30.000 publikummer på de to Ledreborg Slotskoncerter sammen med DRs Underholdningsorkestret. Denne koncert med Jane & Shane er blevet sendt på DR1 og ligeledes sendt og genudsendt på P4. Jane & Shane har givet flere koncerter på Grønland, hvilket også er blandt duoens musikalske højdepunkter.

Jane & Shane udgav i november 2010 duoens tredje fællesalbum, Smile, hvilken de indspillede med band – en indspilning dels på livekoncerter og dels live i studiet. Albumudgivelsen blev opfulgt med en turné med det samme band, som de som sædvanlig spiller med. I 2011 turnerede Jane & Shane som duo – Den smilende duo – som en anmelder skrev det.

Og Jane & Shane er meget smilende og udstråler en helt speciel varme og glæde, når de går på scenen. Niels Hausgaard har udtrykt følgende: Jane & Shane kan forvandle turmulten til jubelsang og rørende romantik. Dette fine gamle, men yderst vanskelige håndværk kan Jane & Shane til topkarakter.

Jane & Shane spillede i 2013 ni nytårskoncerter med DRs Underholdningsorkester rundt i landet. Samme år turnerede Jane & Shane første gang med John Sheahan fra den legendariske musikgruppe – The Dubliners. Jane fra Jane & Shane har ofte været inviteret til at spille med netop det band både i ind- og udland.

En musikanmelder har udtrykt Jane & Shanes show således: Jane & Shane er livemusik med indbygget hygge. Det er et citat, som Jane & Shane er meget glade for.

Men mens Jane & Shanes force uden tvivl er den smittende glæde ved at spille, nærkontakt med publikummet, så er det i allerhøjeste grad Jane & Shanes musik, som tæller. På violin og guitar er Jane & Shane ægte spillemænd og entertainere. Jane & Shanes musikalske rødder er solidt plantet i den skotsk-irske folkemusik, men duoen formår stadig, at bevæge sig alsidigt rundt i mange forskellige genrer. Jane & Shane yder, at fremvise den gode historie og skifte uhindret mellem folkemusik, det klassiske og swing. En stor del af Jane & Shanes musik er egne kompositioner – der dog hurtigt føles som genkendeligt musik!

Jane & Shanes allerførste møde med Niels Hausgaard i 2003 førte til liveoptræden på TV i hans show op til flere gange. Et stort og bredt publikum fik hurtigt øje på Jane & Shane – de talentfulde og sprudlende musikanter. Det gav et ekstra skub i ryggen på musikkarrieren, hvor Jane & Shane blandt andet har spillet support for skotske Runrig, TV2, Allan Olsen og Lars Lilholt. Ved flere begivenheder har Jane & Shane også spillet med irske The Dubliners.

Selv siger Jane & Shane beskedent, at de er så heldige, at deres hobby er deres arbejde, og at de kan leve af det.

Der er dog intet hobbyagtigt over Jane & Shanes koncerter. Tværtimod er professionalisme et nøgleord for denne duo, som har skabt sig en fin karriere i Danmark og samtidigt så småt udforsker nye musikmarkeder som eksempelvis Norge og Tyskland.

Efter et års pause fra livescenen, hvor Jane har været på barsel, er Jane & Shane nu tilbage og klar til at indtage musikscenerne i Danmark. Jane & Shane glæder sig meget til at se det trofaste publikum igen og til at præsentere helt nyskrevne sange.

Populariteten hos Jane & Shane er ikke til at tage fejl af. Der er udsolgte spillesteder over hele landet, når Jane & Shane med dygtighed, stort talent og spilleglæde tager publikum med storm. Jane & Shane begejstrer altid publikum!

Forespørg Jane & Shane

Kunstner

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jane & Shane pressefoto her

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen