Trine Gadeberg

Stemningsfuld kirke- og julekoncert med Trine Gadeberg

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” på det store friluftsspil i Varde i 1992, har der været fuld fart på – og hun har næsten ikke været af scenen. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trine Gadeberg mestrer det hele!

Noget helt særligt for Trine Gadeberg er de stemningsfulde koncerter i landets kirker – og særligt koncerterne til jul. ”Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed”, udtaler Trine Gadeberg.

Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Her er klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade Jul, Lille Mesias, Nu tændes tusind julelys og Julen har bragt velsignet bud. Repertoiret, der også indeholder et par gospel-numre, vil blive bundet sammen af Trine Gadeberg med anekdoter og bemærkninger, der oplyser og oftest bringer smil frem hos publikum.

Vel mødt til en stemningsfuld julekoncert.

Akkompagnement:

Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel)

Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard)

Book Trine Gadeberg

Kunstner

15 + 5 =

Optræden: 1 x 70 min.

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Trine Gadeberg pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen