Kim Sjøgren

MusikEvent præsenterer en af landets mest populære violinister. Book Kim Sjøgren hos MusikEvent.

Med Kim Sjøgren på et klassisk koncert program, er publikum sikre på at få en ganske uforglemmelig musikalske oplevelse med denne populære, eminente og dygtige violinist i et helt unikt show, som passer ind overalt.

Book et soloshow, hvor Kim Sjøgren viser sin fantastiske evne, virtuositet i verdensklasse, som i øvrigt serveres med både små anekdoter og humor. Siden 3-års alderen har Kim Sjøgren spillet på violinen og har sidenhen vist, at han har mange ’strenge’ at spille på. Med sine mange talenter regnes Sjøgren for, at være en betydelig kraft i det danske musikliv – og han engageres i mange forskellige musikalske sammenhænge.

Kim Sjøgrens kunstneriske mangfoldighed og brede repertoire spænder vidt – violinisten er både elsket og kendt for sine kirkekoncerter, men har også mangeårig erfaring med både film, dannet makkerpar med Tommy Kenter og optrådt som konferencier i mange konstellationer.

Derudover har Kim Sjøgren tiltaget Little Mermaid Orchestra, hvor han er kapelmester. Det lille ’havfrueorkester’ består (ikke meget overraskende) af en række kvindelige musikere, som er fundet dels fra Det Kongelige Kapel, konservatoriets solistklasse og Radiosymfoniorkestret. Og selvfølgelig ej at forglemme entertaineren og violinvirtuosen ham selv – Kim Sjøgren. En klassisk koncert i absolut topklasse!

I en koncert med Kim Sjøgren spænder repertoiret bredt med alt fra populære klassiske evergreens til klassiske værker over pop, jazz og folkemulig og (i ordets bogstaveligste forstand) stand-up entertainment i ægte Victor Borge-stil.

Kim Sjøgren booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kim Sjøgren

Kunstner

2 + 11 =

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kim Sjøgren pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen