Kim & Hallo

Kim & Hallo er et af landets mest alsidige, fremragende livebands, som lægger stor vægt på at give et levende og professionelt show, hvor kontakten med publikum er i højsæde. Book Kim & Hallo hos MusikEvent.

Kim & Hallo har optrådt overalt i Landet og har ligeledes givet koncert flere gange på landsdækkende TV i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Med et glimt i øjet og højt humør fører Kim & Hallo publikum gennem et musikalsk landskab med alt fra dansktop til Volbeat, disco til rockn roll, 80er og 90er musik med videre. Tophits fra det sidste syv årtier, som med uden tvivl kan mærkes i dansefødderne dagen derpå.

Kim & Hallos musik smitter af på folk med stor glæde, og festbandets enorme repertoire og spiullerutine gør, at bandet bookes år efter år til en bred vifte af events såsom firmafester, festivaler, halballer, markedsfester, kroballer og så videre. Ligeledes bookes Kim & Hallo som solister med festbandets egne danske hits.

Kim & Hallo ved, hvad de har med at gøre!

Kim & Hallo lægger meget stor vægt på hele festen, ikke bare publikum. De optræder med mange variabler i både tempo, energiniveau og tilrettelæggelse af pauser med det resultat, at enden på festen har sit absolutte klimaks.

Vi kan faktisk undvære den traditionelle opremsning af pladeudgivelser, hits, TV-shows og de store begivenheder de 5 “hallo´er” har været igennem og konstatere, at forekomsten af orkestre med den kaliber er sparsom i Danmark/Skandinavien.

Vil man helgardere sin fest er Kim & Hallo det helt rigtige valg.

Publikum vil i dag have oplevelser med hjem og oplevelserne skabes ved en eksplosion af dynamik, show, højt humør, fest og power, der hele tiden er tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag.

Kim & Hallo – når du som arrangør, vil have professionel musik til enhver smag!

Kim & Hallo booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kim & Hallo

Kunstner

9 + 1 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kim & Hallo pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen