Kim Harring

Kim Harring – stemningsfuld underholdning til alle anledninger. Bookes hos MusikEvent

Kim Harring, velkendt som forsanger i det populære dansktop-orkester Kim & Hallo, bringer nu sin musikalske ekspertise til nye højder med et forfriskende soloprogram. Med over 34 års erfaring på scenen har Kim Harring et imponerende repertoire, der spænder fra klassiske dansktop-numre til moderne hits.

I årevis har Kim & Hallo leveret uforglemmelig musik til fester og begivenheder landet over. Denne erfaring har gjort Kim Harring til en mester i at vælge det rette repertoire til enhver lejlighed. Nu kan denne evne også opleves i hans soloprogram, hvor han hurtigt aflæser publikum og skaber en stemning, der passer præcis til tilhørernes ønsker.

Kim Harring er ikke blot en fornøjelse for dansktop-entusiaster; han er også en ideel underholder til pensionistarrangementer og lignende begivenheder. Hans velsyngende stemme, charmerende optræden og nærvær bringer ham tæt på publikum og skaber en uforglemmelig oplevelse.

I hans alsidige repertoire finder man, ud over Kim & Hallo’s egne hits, alt fra ikoniske dansktop-klassikere som “Smilende Sussi” og “Lille fregnede Louise” til populære Grand Prix-hits som “Video Video” og “Under Stjernerne på himlen”. Evergreens som “Oh Marie jeg vil hjem til dig” og “Tapre Ørn” får også nyt liv, mens Kim tager publikum med på en musikalsk rejse fra gamle favoritter som “Go’e Gamle Fru Olsen” til nyere hits som “Øde Ø” af Rasmus Seebach og Volbeats “For evigt”.

Selvom Kim Harring er kendt som forsanger i Kim & Hallo, er han nu tilgængelig som solist, og hans repertoire tilpasses gerne efter publikum og arrangementstype. Kim elsker at fordybe sig i musikken og skabe en særlig forbindelse med sit publikum, hvilket har gjort ham til en eftertragtet entertainer gennem årene.

Uanset om det er en intim optræden på plejehjem, en festlig begivenhed eller en privatfest, er Kim Harring klar til at skabe stemning og musikalsk magi. Book ham nu for en uforglemmelig oplevelse, hvor stemningen er i top, og musikken rammer lige i hjertet.

Kim Harring er til rådighed alle hverdage og ser frem til at bringe glæde og fest til dit næste arrangement.

Kim Harring bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kim Harring

Kunstner

12 + 3 =

Optræden: 1 x 60 min. ell. 2 x 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kim Harring pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Kim Harring

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen