Keld & Hilda

At sætte etiket på Keld & Hilda, er ikke svært. På godt, almindeligt dansk kan Keld & Hilda uden tvivl tilgives etikken: UNDERHOLDERE! Book Keld & Hilda hos MusikEvent.

Keld & Hilda har siden 1976 fået publikummer på tværs af generationer og fra forskellige samfundslag til at synge med på hitparrets sange. Ligeledes som Keld Heick solo eller sammen med det legendariske dansktop band, The Donkeys, allerede tilbasge i 1966 gjorde det med landeplager som – Ved landsbyens gadekær og Vi skal gå hånd i hånd.

Efter at Keld & Hilda gennem årene har sat landsrekord med hele ni sejre det danske melodi grand prix, har Keld Heick i de seneste år koncentreret sig om arbejdet med fjernsyn. Dette har gjort Keld fra Keld & Hilda, til en meget populær studievært på forskellige udsendelser, som blandt andet Lykkehjulet på TV2, Musikbutikken på DR og Top Charlie på TV2 Charlie.

Hilda Heick har på samme tid været det kreative samlingspunkt og koordinator bag kæmpesuccesen Nykøbing F. Revyen 1993-1998.

I dag er Keld & Hilda mere populære end nogensinde før. Massevis af sølv, guld og platinplader bevidner om stor folkelighed gennem hele fire årtier. Også Grammy-statuetter til Keld & Hilda fortæller om den respekt, som musikkolleger, musik branchefolk og journalister nærer for hitparrets faglige professionalisme og seriøsitet omkring deres livsværk.

Denne succes betyder heldigvis ikke, at Keld & Hilda tager sig selv højtideligt. Tværtimod står Keld & Hildas koncertshow på en yderst forfriskende og afvæbnende selvironi og distance. Keld & Hilda akkompagneres af Keld Heicks guitarspil eller singback alt afhængigt af koncertens art. I de seneste år er Keld & Hilda også blevet akkompagneret af blandt andet Aalborgs Symfoniorkester, Sjællandske Livregiment, Urania, Helsingør Byorkester eller med danseorkestrene Fancy, Klaus & Servants samt Kim & Hallo.

Keld & Hildas store repertoire strækker sig over folkeviser, revy og til pop. Af og til listes der også et rigtig godt gammeldags rock og rul nummer ind i musikprogrammet. Ja, man bliver i rigtig godt humør i selskab med Keld & Hilda. Keld Heick er i øvrigt i de senere år blevet engageret med stor succes som toastmaster til større firmafester og for et par år siden havde han i øvrigt 50 års pladejubilæum.

Ja – Keld & Hilda har som så få forstået den svære kunst, at få publikummer i alle aldre og fra alle samfundslag til at lytte og synge med på deres folkekære musik. Med andre ord, er det ikke helt uden grund, at Keld & Hilda igen, igen og igen er blevet kaldt HR. OG FRU DANMARK!

Keld & Hilda booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Keld & Hilda

Kunstner

6 + 11 =

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Keld & Hilda pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen