Kay Werners Kapel

Musikalske minder – Kay Werners Kapel tager publikum med på en rejse 50 år tilbage i tiden – bookes hos MusikEvent 

Selvom man kan gense figurerne fra TV-serien Krøniken, kan nostalgien og stemningen fra 1950’erne og 60’ernes Danmark stadig opleves live.

Kay Werners Kapel er opkaldt efter datidens legendariske cykelrytter og består af fire professionelle musikere. Orkesteret har base i Viborg og blev dannet i 2004, da byens museum, satte fokus på 1950’erne med en stor udstilling. Siden har Kay Werners Kapel optrådt til store og små arrangementer og fået både unge og gamle til at nynne med på datidens hits.

Giro 413 klassikerne som ”Slentre gennem regn” og ”Er du dus med himlens fugle” er på repertoiret, når Kay Werners Kapel tager publikum med på en rejse 50 år tilbage i tiden. 

En tid hvor Gustav Winkler var kongen i Giro 413 med “Hvide måge” og Four Jacks fik alle til at nynne med melodien ”Mandalay”.

En tid hvor raske drenge havde vandkæmmet hår og plaster på knæene. Hvor mor stod i køkkenet med en praktisk kittel over kjolen og tog sig af madlavning, rengøring og børneopdragelse – og hvor far tjente pengene og cyklede frem og tilbage på arbejde.

Kay Werners Kapel giver publikum en bred palet af datidens musikalske oplevelser. Der er naturligvis også navne som Elvis, Beatles, Cliff Richard, Tommy Steele o.m.a. på repertoiret.

Ud over musikken underholder Kay Werners Kapel med små musikalske anekdoter fra dengang.

Musikken fra 1950’erne og 60´erne er fantastisk, fordi den er så forskelligartet. Folk var ikke så forvænte, og alle ventede spændt på, hvad der kom til landet via f.eks. sømændene eller lyttede til ”Radio Luxemburg” og senere til det gode skib ”Mercur”, udtaler den mandlige forsanger i Kay Werners Kapel, Benny Ruhe.

Benny Ruhe: Trommer, sang og kor

Claus Hostrup Hansen: Klaver, harmonika, bas, sang og kor

Jacob Mogensen: Guitar og kor

Martin Stig Nielsen: Gulvbas, sang og kor

Sine Vangsgaard: Mikrofonsangerinde og percussion

Kay Werners Kapel booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kay Werners Kapel

Kunstner

15 + 15 =

Optræden: 2 x 50 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kay Werners Kapel pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen