Kay Werners Kapel

Kay Werners Kapel vækker 1950’ernes og 60’ernes største hits til live. Book Kay Werners Kapel hos MusikEvent

Oplev en unik og autentisk musikalsk tidsrejse med Kay Werners Kapel, hvor 1950’ernes og 60’ernes største hits genoplives i en mindeværdig forestilling. Kapellet skaber en atmosfære af ren nostalgi og underholdning, hvor publikum inviteres til at synge med og danse til de ikoniske toner fra fortiden.

Gennem en kombination af musik, humor og små historiske anekdoter formår Kay Werners Kapel at skabe en uforglemmelig stemning. Publikum bliver guidet igennem de to årtier med et glimt i øjet, mens kapellet præsenterer en imponerende samling af danske og internationale hits. Stilfuldt klædt og med autentiske frisurer, kulisser og instrumenter, leverer kapellet en helhedsoplevelse, der vækker minder og sætter gang i festen.

Kay Werner, orkesterets kapelmester, tilføjer et ekstra lag af underholdning ved humoristisk at dirigere de andre medlemmer rundt – alle med efternavnet “Werner” tilfælles. Det bliver en fornøjelig rejse gennem musikhistorien, hvor latteren også får sit spillerum.

Musikrepertoiret er bredt og plukkes numre fra de største danske stjerner som Otto Brandenburg og Grethe Ingemann til internationale ikoner som Elvis, Beatles og Patsy Cline. Den charmerende mikrofonsangerinde er selvfølgelig opkaldt efter Cline og tilføjer et ekstra strejf af elegance til forestillingen.

Kay Werners Kapel appellerer til et bredt publikum, lige fra dem der husker de legendariske radiostationer “Radio Luxembourg” og “Radio Mercur,” til en yngre generation, der opdager glæden ved musikken fra fortiden. De er alle erfarne musikere, der har sat lyd til alt fra private begivenheder til firmafester, temafester og receptioner. Uanset stedet skaber de en autentisk stemning, der fører publikum ud på en unik og musikalsk rejse gennem tidens mest mindeværdige hits.

Kay Werners Kapel booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kay Werners Kapel

Kunstner

11 + 13 =

Optræden: 2 x 50 min.

Antal optrædne: 4-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kay Werners Kapel pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen