Karen-Marie Lillelund

I et foredrag med Karen-Marie Lillelund, er der fokus på humor, som et værktøj til arbejdsglæde! Book Karen-Marie Lillelund hos MusikEvent.

Humoren er en yderst eftertragtet egenskab at besidde. Arbejdspladserne ønsker sig kolleger med god humor, generel humor, kæresten skal have god humor og det gør da bestemt heller ikke noget, hvis kasseassistenten eller kioskmanden har et humoristisk overskud på kontoen. Men hvad hjælper det, hvis vi mennesker blot nøjes med at ønske os humor omkring os? I dette foredrag zoomer Karen-Marie Lillelund ind på emnet, at ikke kan ændre andres adfærd – kun vores egen!

I foredraget giver Karen-Marie Lillelund mange gode redskaber til, hvor vi som mennesker kan begynde i det nære miljø – på jobbet, i parforholdet og hos os selv. Det humoristiske overskud starter kun ét sted – hos os selv.

I samfundet, er det en ganske udbredt misforståelse, at nogle mennesker mangler humoristisk sans – alle har den! Det handler om, at træne den. Allerede fra barndommen, har nogle fået humoren ind under huden og netop de har selvfølgelig en fordel. Dette ligesom mennesker, som har gode motionsvaner allerede i en ung alder, har mere tilbøjelighed til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Men… Det er aldrig for sent at komme i gang.

Heller ikke når det kommer til humoren. Vejen til munterhed og humor i hverdagen er mange og forskellige – alt efter personlighed vil det være lettere end for andre. Dog er én ting helt sikkert – der er en humoristisk vej for os alle!

Det gælder blot om at finde vejen.

Book Karen-Marie Lillelund til et spændende foredrag om humor hos MusikEvent.

Karen-Marie Lillelund booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Karen-Marie Lillelund

Kunstner

2 + 12 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Karen-Marie Lillelund pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen