Kandis

Book Kandis eksklusivt hos MusikEvent – et danseorkester i særklasse!

Danmarks ubetinget mest populære orkester hedder Kandis. Book Kandis i 2022, hvor bandet har gang i deres 33. koncertsæson. Uendelighedsturnéen bringer Kandis rundt i hele Danmark samt et par afstikkere til spillesteder i udlandet. Hver eneste gang skal publikum have en god musikalsk oplevelse, hvilket kræver et stålfast koncertkoncept – en koncert udover det sædvanlige. Et koncertkoncept, som spreder stor glæde blandt et altid begejstret publikum, som i et par timer til en aften i selskab med Kandis, kan glemme alt om en travl hverdag og blot feste igennem med det populæreste orkester herhjemme – nemlig Kandis.

Som kun få andre danske dansebands formår Kandis hver eneste gang, at underholde mange hundrede danseglade gæster. Og det sker langt over 150 gange årligt. Flere hundrede Kandis fans møder op til de mange koncerter, som i efteråret og vintermånederne er fokuseret på halfester i hele landet. I sommerlandskabet giver Kandis koncerter på festivaler og markedsfester. Kandis spreder musikalsk livsglæde til de mange fans og et begejstret publikum – hvilket også er til glæde for mange arrangører.

Kandis er i 2022 mere aktuelle end nogensinde før. I efteråret 2021 har biograffilm ”Kandis for Livet” haft præmiere. Filmen har fået 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse og med over 70 solgte sale i de danske biografer, er filmen en kæmpe succes og en stor oplevelse. Det har ligeledes givet KANDIS mange gange landsdækkende TV-optræden på både DR TV og TV2 i 2021, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits.

Kandis har ligeledes lanceret et nyt album i efteråret 2021, KANDIS CD 21. Om dette album fortæller Johnny Hansen: ”Det har været som at gå fra ”asken til ilden” – efter en lang periode uden koncerter og livejobs på grund af corona, har vi virkelig fået travlt. Der er hen over sensommeren væltet ind med livejobs – både med Kandis men også solojobs. Der har ophobet sig et stort behov for at komme ud og blive underholdt, og det er vi jo rigtig glade for. Samtidig har jeg skulle være med i processen omkring vores nye biograffilm, hvor der bl.a. er lavet rigtig meget promotion i hele landet. Men der er heldigvis også blevet tid til at lave vores årlige CD-udgivelse – og det er jeg rigtig glad for”.  Kandis 21 indeholder 15 nye Kandis-hit med helt samme mix og sammensætning, som vi kender fra de traditionelle nye Kandis udgivelser. Alle sange med dansevenlig nerve og sjæl, som skaber glæde – også til en hver fest. Tracklisten er følgende: Mit Navn I Din Ring • Junk Food • Cold Hawaii • Hvordan Sku´ Jeg • Juanita • Just As Certain As The Sun • Lev Dit Liv • Skagens Solopgang • Vinterbaderne • A Hard Days Night • Sammen Med Dig m.fl.

Alle publikummer og arrangører kan glæde sig til at møde Kandis og få en helt igennem uforglemmelig oplevelse. Book Kandis og få en oplevelse med massevis af dansehits!

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent. Kontakt os i dag for Kandis booking og få et uforpligtende tilbud.

Book Kandis

Kunstner

13 + 9 =

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – sang, guitar

Jens Erik Jensen – keyboard

Jørgen Hein – bas

Frank Thøgersen – trommer

Mads Hyldahl – guitar

 

 

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent – kontakt os på 70 217 317 
Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen