Kandis

Book Kandis eksklusivt hos MusikEvent – et danseorkester i særklasse!

Danmarks ubetinget mest populære orkester hedder Kandis. Book Kandis i 2021, hvor bandet har gang i deres 32. koncertsæson. Uendelighedsturnéen bringer Kandis rundt i hele Danmark samt et par afstikkere til spillesteder i udlandet. Hver eneste gang skal publikum have en god musikalsk oplevelse, hvilket kræver et stålfast koncertkoncept – en koncert udover det sædvanlige. Et koncertkoncept, som spreder stor glæde blandt et altid begejstret publikum, som i et par timer til en aften i selskab med Kandis kan glemme alt om en travl hverdag og blot feste igennem med det populæreste orkester herhjemme – nemlig Kandis.

Som kun få andre danske dansebands formår Kandis hver eneste gang, at underholde mange hundrede danseglade gæster. Og det sker langt over 150 gange årligt. Flere hundrede Kandis fans møder op til de mange koncerter, som i efteråret og vintermånederne er fokuseret på halfester i hele landet. I sommerlandskabet giver Kandis koncerter på festivaler og markedsfester. Kandis spreder musikalsk livsglæde til de mange fans og et begejstret publikum – hvilket også er til glæde for mange arrangører.

Kandis har en speciel evne til hele tiden at være aktuelle, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende i 2021. Kandis har lanceret nyt album, ‘Kandis 20’, som er udgivet på CD. Sangene er disse: 1. 1000 Dage – 2. Du Er Min Stjerne – 3. Hallo Helene – 4. Ensom I Nat – 5. Er Der Mere Sangria? – 6. Ses Igen – 7. Bare Lidt Mere Tid – 8. Du Må Ta´ Mig Som Jeg Er – 9. Du Tænder En Ild – 10. My Next Broken Heart – 11. Aldrig Mer´ – 12. Uha Som Tiden Går – 13. Sømmet I Bund – 14. Kun Med Dig – 15. Min Sang Til Dem Der Går Alene Hjem

”2020 har været et meget specielt år for os. I de sidste mange år har vi turneret landet rundt hver eneste uge – job efter job. Men da coronaen pludselig kom i marts og landet blev lukket ned, stoppede vores tourne-plan over en nat. Vi har selvfølgelig holdt vores små ferier, men ikke at spille i flere måneder, har vi aldrig prøvet. Det er helt vildt mærkeligt” fortæller Johnny Hansen, fra hjemmet i Hurup. ”Dog har det været godt for vores nye CD og hele produktionen af denne. Vi har haft god tid til at kæle for sangene – finde og skrive de rigtige numre og bruge god tid på dem i studiet. Så jeg er meget glad og stolt for Kandis 20 og glæder mig til at præsenterer sangene for publikum, fans og radiolytterne” fortsætter Johnny. 

Alle publikummer og arrangører kan glæde sig til at møde Kandis og få en helt igennem uforglemmelig oplevelse. Book Kandis og få en oplevelse med massevis af dansehits!

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent. Kontakt os i dag for Kandis booking og få et uforpligtende tilbud.

Book Kandis

Kunstner

9 + 14 =

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – sang, guitar

Jens Erik Jensen – keyboard

Jørgen Hein – bas

Frank Thøgersen – trommer

Steffen Brix – guitar

 

 

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent – kontakt os på 70 217 317 
Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen