Kandis

Book Kandis eksklusivt hos MusikEvent – orkesteret i absolut særklasse!

Danmarks ubetinget mest populære orkester hedder Kandis. Book Kandis i 2023, hvor bandet har gang i deres 34. koncertsæson.

Oplev dette fantastiske orkester, når de endnu engang drager ud på deres landsdækkende turné under mottoet ”Rejsende I Livsglæde”. Koncert kalenderen er ved at være fyldt op og langt de fleste arrangører melder allerede tidligt ud om udsolgt ved diverse arrangementer.

Ovenpå den store biograffilm succes ”Kandis For Livet” har der også været utrolig stor medie bevågenhed på Kandis og i særdeleshed på Johnny Hansen. Johnny Hansen har derfor i 2022 medvirket i et utal af populære TV-programmer på alle landsdækkende TV-kanaler – det hele kulminerede i at Johnny Hansen fik overrakt ”Årets Store Smil” i TV2 programmet ”Året Der Gak”. Begrundelsen var, at Johnny Hansen og Kandis igennem en lang karriere har skabt glæde og smil for mange tusinde mennesker ved et hav af succesfulde arrangementer.

Tidligere i september 2022 modtog Kandis også hele 2 guldplader for henholdsvis KANDIS 20 og KANDIS 21, dette var samtidig historisk, idet Kandis dermed er det danske orkester, der igennem hele karrieren har modtaget allerflest hædersbevisninger i form af guld og platinplader for deres samlede CD-produktion. Det vidner jo helt klart om Kandis´s helt exceptionelle popularitet.

I 2023 er de så igen aktuelle med et nyt album – denne gang albummet KANDIS 22, som indeholder en trackliste med hele 15 sange. Sangene er leveret af de bedste danske sangskrivere bl.a. Johnny Hansen selv – Ib Grønbech, Anders Tind og Jens Varmløse m.fl. Der er også svenske sange med, som har fået tekst af Lonnie Kjer. Det hele er samlet og produceret af den dygtige velkendte producer Søren Bundgaard. CD’en indeholder et dejligt mix af den velkendte klassiske dansebandsstil og den mere country prægede guitar stil samt selvfølgelig de gode oktoberfest-agtige hits. Der er ligeledes en flot duet med den svenske sangerinde Christina Lindberg. Tracklisten på CD 22 er følgende: Carpe Diem – Det Gør Ondt – Det sag´ Boom – Du Min Emily – En Nat I April – Your Man – Et Knust Hjerte – Op I Eiffeltårnet – Ses Vi På Lørdag – Take A Ride With Me duet med Christina Lindberg – Fik Jeg Sagt Det – John Deer – Tak Min Skat – Velkommen Hjem – Mega Party Medley. Udgivelsesdato er d. 27. marts 2023.

For Kandis er live siden dog fortsat det vigtigste – Johnny Hansen siger bl.a. ” Det er der vi møder vores publikum og alle vores fans, det er vigtigt for os at give dem de bedste musikalske oplevelser. Uden vores fans og publikum var vi ingenting. Derfor bruger vi også altid meget tid på at snakke med vores fans og skrive autografer mv., når vi er ude i landet på vores mange koncerter”.  

Publikum og arrangører kan glæde sig til at møde Kandis og få en helt igennem uforglemmelig oplevelse. Book Kandis og få en oplevelse med massevis af dansehits!

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent. Kontakt os i dag for Kandis booking og få et uforpligtende tilbud.

Book Kandis

Kunstner

4 + 7 =

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – sang, guitar

Jens Erik Jensen – keyboard

Ole Svendsen – bas

Frank Thøgersen – trommer

Mads Hyldahl – guitar

 

 

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent – kontakt os på 70 217 317 
Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen