Kandis

Book Kandis eksklusivt hos MusikEvent – Danmarks ubetinget mest populære band

I 2024 fejrer Kandis deres 35-års jubilæum. Det har været en enestående musikalsk rejse fra et nystartet band til landets mest populære og efterspurgte orkester. Kandis har gennem årene erobret hjerter både nationalt og internationalt – deres karriere kulminerede senest ved SMUKFEST sidste år. Med tusindvis af koncerter på landsplan og adskillige internationale optrædener har Kandis opnået en massiv fanskare, hvilket har gjort dem til det orkester med den længste, ubrudte tourhistorie – Kandis kaldes i folkemunde “Rejsende I Livsglæde.”

Gennem de seneste 35 år har Kandis udgivet adskillige succesfulde LP’er og CD’er, hvilket har cementeret dem som det bedst sælgende orkester herhjemme. Med flest modtagne Guld- og Platinplader samt en imponerende række hædersbevisninger bekræfter det den enorme popularitet, som dette fantastiske orkester har opnået.

I løbet af 2024 vil Kandis fejre jubilæet med en række koncerter på førende kultursteder og deltage i de traditionsrige halfester. Sommeren vil byde på et mix af festivaler, byfester og markedsfester, hvor Kandis spreder glæde med deres iørefaldende musik.

Jubilæumsåret byder også på en ny udgivelse fra Kandis – en “Live CD” med alle deres største hits, indspillet under jubilæumskoncerterne i januar måned.

Når Kandis indtager scenen i 2024, kan publikum forvente en energifyldt optræden med musikalsk præcision. Orkestret vil servere en perlerække af hits, herunder klassikere som “En Lille Ring Af Guld,” Grand Prix-hittet “Lonnie Fra Berlin” og “Det´ Dit Navn.” Netop disse sange udgør en uundgåelig del af danskernes musikalske DNA.

Følg med, når KANDIS fortsætter rejsen og spreder livsglæde ved jubilæumsarrangementer og koncerter rundt om i landet i 2024.

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent. Kontakt os i dag for Kandis booking og få et uforpligtende tilbud.

Book Kandis

Kunstner

15 + 12 =

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – Lead vokal og guitar

Ole Svendsen – Bas og vokal

Jens Erik Jensen – Keyboards og vokal

Frank Thøgersen – Trommer og vokal

Mads Hyldahl – Lead guitar og vokal

 

 

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent – kontakt os på 70 217 317 
Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen