Kandis

Book Kandis eksklusivt hos MusikEvent – et danseorkester i særklasse!

Danmarks ubetinget mest populære orkester hedder Kandis. Book Kandis i 2020, hvor bandet har gang i deres 31. koncertsæson. Uendelighedsturnéen bringer Kandis rundt i hele Danmark samt et par afstikkere til spillesteder i udlandet. Hver eneste gang skal publikum have en god musikalsk oplevelse, hvilket kræver et stålfast koncertkoncept – en koncert udover det sædvanlige. Et koncertkoncept, som spreder stor glæde blandt et altid begejstret publikum, som i et par timer til en aften i selskab med Kandis kan glemme alt om en travl hverdag og blot feste igennem med det populæreste orkester herhjemme – nemlig Kandis.

Som kun få andre danske dansebands formår Kandis hver eneste gang, at underholde mange hundrede danseglade gæster. Og det sker langt over 150 gange årligt. Flere hundrede Kandis fans møder op til de mange koncerter, som i efteråret og vintermånederne er fokuseret på halfester i hele landet. I sommerlandskabet giver Kandis koncerter på festivaler og markedsfester. Kandis spreder musikalsk livsglæde til de mange fans og et begejstret publikum – hvilket også er til glæde for mange arrangører.

Kandis har en speciel evne til hele tiden at være aktuelle, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende i 2020. Kandis har lanceret nyt album, ‘Kandis 19’, som både er udgivet på CD og LP. Sangene er disse:

MIN KONE ER VILD MED PETER BELLI (ny) – DU, DET BEDSTE JEG VED (ny) – SER DU EN ANDEN NU (ny) (Duet Kristina Bærendsen & Johnny Hansen) – DET` DIT NAVN – EN KVINDES MAND (ny) – EN LILLE RING AF GULD – MEGA-ANTI-GLUTEN (ny) – LONNIE FRA BERLIN – FATTERS FREDAGSBAR (ny) – HVIS DU GI´R MIG DIN HÅND – SKAGENS SOLNEDGANG – JEG KLARER MIG NOK (ny) – ALT DET, JEG ELSKER – HOLD ME – INGENTING.

Forsanger i Kandis, Johnny Hansen, siger: “På grund af at det næsten er 30 år siden vi sidst udgav en LP har vi besluttet at genindspille 5 af vores største hits, så de der nu køber en vinyl plade også får muligheden for at lytte til klassiske store Kandis hits. Så både LP´en og CD`en indeholder 5 nye versioner af velkendte Kandis hits. Jeg glæder mig meget til at stå med en ”gammeldags” LP igen. Det format kan noget. Derudover har vi selvfølgelig også helt nye sange på. Jeg har i samarbejde med Ib Grønbech lavet 2 helt nye sange, som vi forventer os rigtig meget af. Det har givet produktionen et frisk pust. Derudover har jeg også indsunget en duet med Kristina Bærendsen, som er en fantastisk pige og populær sangerinde fra Færøerne”.

Alle publikummer og arrangører kan glæde sig til at møde Kandis og få en helt igennem uforglemmelig oplevelse. Book Kandis og få en oplevelse med massevis af dansehits!

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent. Kontakt os i dag for Kandis booking og få et uforpligtende tilbud.

Book Kandis

Kunstner

5 + 9 =

Optræden: Mindst 1 x 45 min / max 6-7 timer (Kandis 3 X 60 min. non-stop med DJ)

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kandis pressefoto her

 

KANDIS er:

Johnny Hansen – sang, guitar

Jens Erik Jensen – keyboard

Jørgen Hein – bas

Frank Thøgersen – trommer

Steffen Brix – guitar

 

 

Kandis booking sker eksklusivt hos MusikEvent – kontakt os på 70 217 317 
Følg Kandis på de sociale medier

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen