Johnny Reimar

Book Johnny Reimar hos MusikEvent.

Johnny Reimar er en af landet mest populære kunstnere. Tilbage i 1961 fik han sit store gennembrud, da han debuterede på plade med The Cliffters og samtidig tog navneforandring fra Reimar Kristensen til Johnny Reimar.

I de efterfølgende år overhalede han sine egne idoler ved at indtage førstepladsen på hitlisterne, medens Cliff Richard, Elvis Presley og The Shadows måtte ”nøjes” med lavere placeringer. I 1964 tog Johnny Reimar skridtet fra engelsksproget rocksanger til folkelig dansk solist, da han indsang ”Lille Fregnede Louise”, som stadig findes på hans repertoire.

Mødet med Louise resulterede også i sangerens første sølvplade efter et salg på mere end 50.000 stk. I dag har melodien for længst rundet de 100.000.

Johnny Reimar var også den første solist, der indtog Dansktopppens førsteplads i 1968 med ”De violer du plukker” Og de kommende år var han fast inventar på radioens populære liste. Dog ikke med melodien ”Du burde købe dig en tyrolerhat” som aldrig blev spillet på dansktopppen.

Johnny Reimar har gennem alle årene været en flittig gæst i både radio og TV.

Vil Du ha ”Sikke en fest” – så skal du booke Johnny Reimar, der nu er mere populær end nogensinde, også hos det yngre publikum, som Johnny Reimar henrykker med sit ”kult-show”.

Johnny Reimar booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Johnny Reimar

Kunstner

15 + 12 =

Optræden: 1 x 45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Johnny Reimar pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen