Johnny Logan

Book Johnny Logan eksklusivt hos MusikEvent – verdenskendt som Mr. Granprix!

Det er langt fra alle sangere man kan kalde ‘exceptionelle’. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny Logan, at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix tre gange og med mere end seks millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien.

I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin herhjemme og dobbeltplatin i Norge og til guld i Sverige. Successen blev fulgt op af en årelang turné ikke mindst i Danmark, hvor Johnny Logan har en meget stor fanskare.

Johnny Logan fik i januar 2010 et nyt hold fantastiske musikere. Disse musikere var også med til indspilningen CD´en –  ‘The Irish Connection 2 – The Irish Soul’ som også blev indspillet i Danmark. Et dejligt album som tager lytteren på en rejse gennem nogle af Irlands mest populære ‘traditionals’ samt en stribe helt nye sange. Dette album blev også en kæmpe succes. Disse to albums “The Irish Connection 1” og “The Irish Soul” ligger altid grunden rent musikalsk til live koncerterne med Johnny Logan & Friends når de optræder – selvfølgelig altid garneret med de 3 vinder sange fra Det Europæiske Melodi Grandprix.

I 2017 udgav Johnny Logan igen et helt nyt album med titlen ”It is what it is” – nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan. Albummet er indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan & Friends giver koncert rundt omkring i Danmark. Når Johnny Logan i november og december måned også giver julekoncerter, er det også med nogle af de største julesange, som alle kender der er med i showet.

Når Johnny Logan turnerer i Danmark i 2020 er det med det fantastiske danske band FRIENDS bestående af nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan, leverer et unikt show i absolut topklasse.

Book Johnny Logan – publikum er overalt begejstret og bliver taget med storm når han går på scenen.

Johnny Logan booking sker eksklusivt (DK) hos MusikEvent. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en koncert med Johnny Logan.

Book Johnny Logan

Kunstner

12 + 14 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Johnny Logan pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

Følg Johnny Logan på de sociale medier

Johnny Logan booking hos MusikEvent på 70 217 317. 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen