Johnny Horsepower

Book Johnny Horsepower og bliv ført tilbage til 50érne i rigtig Johnny Cash stil.

Johnny Horsepower er et Johnny Cash kopiband og de eneste herhjemme, der KUN fortolker Johnny Cash. Så hvis man ikke har haft muligheden for at opleve Johnny Cash’s koncerter, så er Johnny Horsepower det tætteste man kan komme på det. Det var forsangeren, som blev inspireret til at samle et orkester der skulle spille Johnny Cash’s musik. Når man lukker øjnene og bare lytter til Johnny Horsepowers koncerter, så er det som at være tilstede til en Johnny Cash koncert. 

Deres musik tager udgangspunkt i lyden og instrumenteringen fra 1955, da det var her Johnny Cash & The Tennessee Two slog igennem. Musikken er både for det unge og ældre publikum, og der er ikke nogen tvivl om, at de kan sætte gang i festen i rigtig Johnny Cash stil. 

Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning, men også for deres gengivelse af den lyd, der kendetegner Johnny Cash. Forsangerens stemme er meget tæt på en ung Johnny Cash, og fortolkningen er så ægte og fin, at man i løbet af få øjeblikke bliver totalt hensat til 50érne. Man må sige, at med Johnny Horsepower, så lever Johnny Cashs’ musik stadig i bedste velgående.

Johnny Horsepower er ikke kun efterspurgte i Danmark, men også i lande som bla. Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweiz.

Johnny Horsepower gjorde sig bemærkede ved, som det eneste band, at spille til det store Johnny Cash Hyldest Show i B & W hallerne i november 2012 for 2200 feststemte gæster.

Jørgen de Mylius, der var konferencier blev meget begejstret. Efterfølgende har han flittigt spillet sange fra Johnny Horsepowers tre albums i de legendariske programmer Eldorado og Danskpoppen. Jørgen de Mylius opfordrede trioen til, at indspille et nyt studiealbum og havde sågar et par ønsker til sangvalget. Countrystjernen Tamra Rosanes støttede ligeledes op og medvirkede på to duetter. Albummet udkom endelig i 2014 under titlen ”Cash Cover With Attitude”.

Johnny Horsepower fortolker primært materialet fra Johnny Cash’s ”Gyldne” periode fra 1955-1972 dog med afstikkere fra senere udgivelser i hans karriere og til hans død i år 2003. Oplev hits, som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere. 

Er du også fan af Johnny Cash og genren country/root?

Så book Johnny Horsepower til dit næste store arrangement hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Johnny Horsepower

Kunstner

2 + 11 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Johnny Horsepower pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen