Johnny Hansen & Country Friends

Mød forsangeren fra Danmarks populæreste danseorkester “Kandis” i countrybandet Johnny Hansen & Country Friends.

Johnny Hansen har en stor kærlighed til countrymusikken og fortsætter som sanger og guitarist med at udvikle solokarrieren. Indtil videre har Johnny Hansen udgivet to soloalbums med berømte country klassikere. Begge albums er indspillet i Nashville med nogle af de dygtigste countrymusikere derfra. Nu tager bandet Johnny Hansen & Country Friends rundt i hele Danmark og præsenterer alle sangene fra disse to albums for publikum. 

For Johnny Hansen har country musikkens sjæl og nærvær en helt særlig plads i hans hjerte som er blevet stærkere nu end nogensinde før. På trods af en travl koncertkalender med bandet “kandis”, indspilninger af nye albums og flere bogudgivelser med Kandis, så har frontfiguren i Danmarks populæreste danseorkester også fundet tid til at udgive to solo country albums “My Favorite Country Songs 1 & 2”.

Johnny Hansen optræder både som solist men også som duo med guitaristen Jens Varmløse samt den seneste nye konstellation, orkestret Country Friends. Johnny Hansen er blandt andet kendt for at have lavet en udsolgt TV koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center og mange andre udsolgte koncerter i diverse kulturhuse, spillesteder og open air koncerter. Alle steder har vist sig at være en kæmpe succes med stående applaus efter hver koncert.

Med Johnny Hansen & Country Friends er du sikker på at dit arrangement bliver en kæmpe succes med fuld knald på!

De to country albums er en videreudvikling af Johnny Hansens musikalske virke. “Country er en stilart, der passer godt til mig, og som jeg holder meget af at fortolke. Desuden kan jeg godt lide udfordringen med hele tiden at flytte grænser og arbejde med eksempelvis det spænd i min stemme, som mange af de store country klassikere også kræver,« siger Johnny Hansen.

Når Johnny Hansen er ude og give koncerter med Johnny Hansen & Country Friends så oplever han publikums begejstring for country genren og at de virkelig har taget det til sig. Ikke kun deres eksisterende fans fra bandet “Kandis”, men også en helt ny gruppe af publikum har også sluttet sig til deres koncept i countryens tegn.

Du kan godt glæde dig til en fantastisk koncert med Johnny Hansen & Country Friends.

Book Johnny Hansen & Country Friends i dag eller få et uforpligtende tilbud

Johnny Hansen & Country Friends kan bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag for booking eller for et uforpligtende tilbud på 70 217 317.

Book Johnny Hansen & Country Friends

Kunstner

3 + 3 =

Optræden: 1 X 75 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Johnny Hansen & Country Friends pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen