Johnny Deluxe

Book Johnny Deluxe hos MusikEvent.

Sangen ’Elskovspony’ startede for Johnny Deluxe det hele dengang tilbage i 2003. I 2004 kom debutalbummet, ’Johnny Deluxe’, der med hits som ’Vi Vil Ha’ Mer’ og ikke desto mindre ’Drømmer Jeg’, som blev til i duet med Anna Nordell, blev en kæmpe succes, som gav Johnny Deluxe både DMA-pris, som ’Årets Nye Danske Navn’ og platinplader. Bandets andet udgivelse kom i 2005 og hed ’Luksus’ og indeholdt nye hits, som ’Det Du Gør’ og ’Drenge Som Mig’.

Fra Johnny Deluxe blev det derefter til en enkelt udgivelse mere inden bandet holdt en længere pause. Netop den udgivelse med titlen ’De Knuste Hjerters Klub’ indebar sangen ’Sindssyg’, som blandt andet gav Johnny Deluxe en andenplads ved MGP i 2009.

De seneste par år har Johnny Deluxe spillet sig varm igen på de danske musikscener. Netop bandets tilbagekomst er blevet taget godt imod af et stort og begejstret publokum. Derfor udgav Johnny Deluxe igen i 2017 nyt musik med to singer – ’Systembolaget’ og ’Er Du Hos Ham Nu’.

2018 har for Johnny Deluxe stået på intet mindre end 73 koncerter og bandet er klar igen i 2019. Johnny Deluxe fylder gang på gang festivalpladserne og giver en koncert med øredøvende fællessang fra start til slut. Det er klart med et bagkatalog, som byder på hits som ’Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’, ’Drenge Som Mig’ og mange flere.

Johnny Deluxe booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Johnny Deluxe

Kunstner

5 + 3 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Johnny Deluxe pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen