Johnny Deluxe

Johnny Deluxe – soundtrack fra 00’erne. Book Johnny Deluxe hos MusikEvent

Er du klar til at synge med på hits som ”Elskovspony”, ”Drømmer Jeg” og ”Drenge Som Mig”? Johnny Deluxe er klar til at levere en uforglemmelig koncertoplevelse til dit arrangement.

Et soundtrack for en generation

Johnny Deluxe satte deres præg på 00’erne og blev soundtracket for en hel generation af unge festglade danskere. Mange af deres største hits har opnået evergreen-status og spilles stadig flittigt i danske hjem og natklubber over hele landet.

20 år med musikalsk succes

Bandet fik deres gennembrud i 2003 med singlen ”Elskovspony”, som en del af Karrierekanonen. Singlen blev et kæmpe hit og sikrede bandet en plads i rotation på P3. Musikvideoen til sangen, som bandet selv finansierede, blev også en succes og blev stemt ind på førstepladsen på DR’s ikoniske Boogieliste.

Det er nu 20 år siden, det folkekære band udgav deres selvbetitlede debutalbum “Johnny Deluxe” i 2004. Albummet, som opnåede 4 x platin, indeholdt flere af bandets mest ikoniske sange som ”Elskovspony”, ”Drømmer Jeg” og ”Vi Vil Ha Mer’’.

Efterfølgende succeser

I 2005 fulgte Johnny Deluxe op med albummet ”Luksus”, der også opnåede platinstatus. Dette album inkluderede endnu et hit, ”Drenge Som Mig”. Deres musik har således gennem årene begejstret og underholdt et bredt publikum, og de fortsætter med at skabe feststemning til enhver koncert.

Book Johnny Deluxe til dit næste event

Med Johnny Deluxe på scenen er der garanti for en aften fyldt med energi, nostalgi og fællessang. Bandet udtaler: “Det er fuldstændig fantastisk, at vores sange stadig lever derude på 20. år. Vi glæder os til at give ”Elskovspony”, ”Drømmer Jeg” og alle de andre en Deluxe overhaling og præsentere vores bedste show nogensinde. Vi ser frem til at fejre vores musik sammen med jer!”.

Gør dit arrangement uforglemmeligt ved at booke Johnny Deluxe. Uanset om det er en festival, en byfest eller et privat event, vil bandet med garanti levere et show, som dine gæster vil huske.

Johnny Deluxe – musik, der samler og begejstrer generationer! Book Johnny Deluxe hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Johnny Deluxe

Kunstner

15 + 6 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Johnny Deluxe pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen