John Mogensen Jam

Book John Mogensen Jam hos MusikEvent – en hyldest til John Mogensen.

John Mogensen Jam er en ægte hyldest til den folkekære John Mogensen. Bandet John Mogensen Jam leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.

Frontfiguren der har en slående lighed med Johny Mogensen og er også gammel revy skuespiller, krydrer sammen med bandet deres optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70´erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid.

Det musikalske lydbillede bliver nøje genskabt og der opstår en magi som ikke er til at tage fejl af når John Mogensen Jam er på scenen med ægte spille glæde og energi, som kommer langt udover scenekanten. Alle synger med fra start til slut.

Bandet John Mogensen Jam er et kopi band i særklasse og en helt unik koncert oplevelse, hvad enten det er til den lille private fest, på bodegaen, byfester eller til store festivals og der er altid garanti for fest og fællessang.

John Mogensen Jam booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book John Mogensen Jam

Kunstner

5 + 6 =

Optræden: 2 X 60 min. eller 3 X 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent John Mogesen Jam pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen