Jørgen Olsen

Jørgen og Noller alias Brødrene Olsen – vinderne af det europæiske- og internationale Melodi Grand Prix 2000! Book Jørgen Olsen hos MusikEvent.

Jørgen Olsen og Niels (Noller) Olsen i front i Brødrene Olsen er uden tvivl en af vor tids største poplegender herhjemme. Brødrene Olsen deltog op gennem 70-80-90’erne intet mindre end syv gange i det danske Melodi Grand Prix. I sejrsåret 2000 var der mere end én million seere, som så Brødrene Olsen vinde over de ni øvrige deltagere. De vandt med en sang, som fangede publikum fra første akkord-strøg. Brødrene Olsens sejr skyldes en melodi og sang – ganske simpel – men stadigvæk meget kompleks, nemlig med Smuk Som Et Stjerneskud. En hyldestsang, som Jørgen skrev til sin kone og den modne kvinde.

I maj måned 2000 repræsenterede Brødrene Olsen endelig Danmark i det internationale grand prix, Eurovision Song Contest, i Stockholm, hvor nærmest hele Europa viste deres begejstring og glæde. Det gav en sikker og velfortjent førsteplads til Brødrene Olsen – stik imod bookmakernes odds. Brødrene Olsens sang førte uden tvivl feltet fra start til slut. Den engelske version af vindersangen, Fly on the Wings of Love, gik direkte i hjertet hos både publikum i festsalen og alle de europæiske seere, som fulgte showet hjemmefra.

Jørgen og Noller, som er Brødrene Olsen, har siden de vendte tilbage, som europæiske grand prix vindere, deltaget i nogle af Europas mest berømte radio- og tv shows nationalt og internationalt.

Også i udlandet har Brødrene Olsen gjort det ganske glimrende. Brødrene Olsen har blandt andet modtaget dobbelt platin i både Sverige og Norge for vindersangen Wings of Love. I flere af de skandinaviske lande har Brødrene Olsen ligget nummer 1 på single- og album-hitlisterne og i det resterende Europa har Wings of Love simpelthen sprintet ind på europæiske hitlister med høj hastighed.

I starten af maj 2001 udgav Brødrene det ventede album, Walk right back. Et album der bunder i den traditionelle pop – dog også med inspiration af både latin, rock´n´roll og ikke mindst de skotske sækkepiber!

Brødrene Olsen har også tidligere prøvet både berømmelse og succes. Brødrene Olsens debutalbum, Olsen, som blev udgivet i 1972, solgte mere end dobbeltplatin i Danmark. På daværende tidspunkt oplevede Jørgen og Noller i Brødrene Olsen livet som teenageidoler med skrigende fans, som søgte og mødte brødrene overalt, hvor de var.

I 1980’erne slog Brødrene for alvor igennem i blandt andet Tyskland, Frankrig, Japan og Skandinavien med hits som – Marie, Marie, Louise og I Give You All The Love I’ve Got.

Brødrene Olsen har med enorm succes udgivet to coveralbums Songs og More Songs, som indeholder hits fra 1960´erne og 1970´erne – her med sange som Brødrene Olsen selv gerne ville have skrevet.

I 2005 deltog Brødrene Olsen igen i det danske melodi grand prix denne gang med sangen Little Yellow Radio og fik en meget flot 2. plads.

Siden har Brødrene Olsen udgivet et album, hvor de synger duet med deres gode ven Sir Cliff Richard, som faktisk også synger kor på hele albummet.

I dag er Noller desværre trådt tilbage fra scenen og Brødrene Olsen pga.  alvorlig sygdom, men Jørgen Olsen fortsætter solo med alle de elskede Brødrene Olsen sange.

Jørgen Olsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jørgen Olsen

Kunstner

1 + 7 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 1 eller m. band

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jørgen Olsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen