Jette Torp

Kendt som en af Danmarks bedste og mest alsidige rytmiske sangerinder præsenterer MusikEvent her Jette Torp. Jette Torp har rykket sig fra værende en anerkendt entertainer og sangerinde i dansk showbusiness, til i dag at fremstå som en moderne, original og autentisk sangerinde og sangskriver. Book Jette Torp hos MusikEvent.

Jette Torp blev ramt af den krise mange rammes af, når man er der et sted midt i ens liv: Hvad så nu? Slutter alt om lidt? Har jeg nu opnået det jeg ville? Hvad skal jeg stille op med mig selv? En dyb og indre stemme hviskede dog til Jette Torp: tag det roligt ganske roligt Torp, du er jo bare halvvejs! Jette Torp tog beslutningen og fyldte hendes kufferten med gode numre og det man ellers hidtil har opnået, når man er halvvejs – nemlig at have levet liv og dermed have en hulens masse at fortælle.

Jette Torp tager, sammen med sin ven og spillekammerat i de senere år, Jan Kaspersen, sit publikum med på en spændende rejse gennem et liv og en underholdningskarriere, der er gået i mange retninger fra store shows, turnéer og albumudgivelser til tv og teater. Privat såvel som karrieremæssigt, er det gået op og ned, hurtigt og langsomt – ja, som det nu engang er, når man insisterer på at flytte sig som person.

Det musikalske repertoire spænder spender vidt. Ifølge Jette Torp er mange af numrene er valgt, fordi de bakker op om de livshistorier hun ønsker at vise frem, imens andre numre er med fordi hun ganske enkelt bare ikke kan undvære dem!

Venner, bekendte, fans og familie spørger af og til Jette Torp om hun stadig spiller og synger? Ja, det gør Jette Torp i høj grad.

Efter mange år med store koncertturnéer, albumindspilninger og tv-shows, har Jette Torp blot besluttet at nedskrue det store blus og i stedet simre på det lidt mindre.

Sammen med Jan Kaspersen har Jette Torp de seneste år turneret rundt i hele Danmark – til mellemstore, små og bitte små spillesteder i alle afkroge af landet. Det er blevet til mere end 100 koncerter Jette Torp og hendes musikmakker.

Jette Torp nyder godt af, at have fokus på musikken og dertilkommende anekdoterne, på samspillet med Jan og på samværet med publikum i ofte intime og nærværende koncertrammer.

Jette Torp har dags dato udgivet ni soloalbums og har de seneste over 20 år turneret og spillet i store såvel som mindre kulturhuse i hele Danmark. Koncerter med Jette Torps eget band, med Danmarks symfoniorkestre, med big bands med mere. Shows og teater har Jette Torp også været rundt med lige såvel som hendes medvirken i adskillige TV programmer også stadigvæk er en naturlig del af hendes virke.

Jette Torp booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jette Torp

Kunstner

14 + 15 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jette Torp pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen