Jens Peter Knudsen

Jens Peter Knudsen spiller live musik til enhver form for fest. Det er med underholdnings og dansemusik i absolut topklasse. Book Jens Peter Knudsen hos MusikEvent.

Når Jens Peter Knudsen spiller underholdnings musik ved middagen består repertoiret af et væld af kendte filmtemaer – evergreens og tidens kendte melodier leveret instrumentalt på både guitar – keyboard og trompet mv. – underholdnings musikken er altid dæmpet og tilpasset til lejligheden.

Jens Peter Knudsen spiller også gerne til lejlighedssangen mv. og sørger for at skabe den rette stemning blandt publikum med en passende lydstyrke, så alle kan hygge sig.

Når Jens Peter Knudsen spiller til dansen er det med et stærkt varieret repertoire, der stort set dækker alle genrer lige fra 50´erne til 80´ernes udødelige hits til nogle af nutidens populæreste melodier med såvel danske som udenlandske kunstnere. Derfor kan Jens Peter Knudsen stort set indfri alle publikums ønsker og sikrer at festen bliver en sikker succes.

For Jens Peter Knudsen er pæn, nobel og professionel optræden er en selvfølge.

Jens Peter Knudsen leverer det hele på top professionelt lyd og lysanlæg, som kan tilpasses såvel små som meget store arrangementer. Det er alt ligefra private fester til byfester, markeds fester og ligeledes mindre spillesteder. Jens Peter Knudsen tilpasser altid sit repertoire til lejligheden. Han kan også engageres som duo, hvis det ønskes enten med sangerinde eller med ekstra musiker.

Jens Peter Knudsen siger på gensyn til en fest med masser af god musik – fest og stemning.

Jens Peter Knudsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jens Peter Knudsen

Kunstner

5 + 11 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jens Peter Knudsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen