Jens Jacob Tychsen

“Showtime med Jens Jacob Tychsen” – Charmør, crooner og comedy. Bookes hos MusikEvent

Danskernes yndlingsserie “Badehotellet” har charmeret seere i 10 år, og nu får du chancen for at opleve en af seriens mest markante skikkelser, Jens Jacob Tychsen, live i et forrygende musikalsk one-man show. Under titlen “Showtime med Jens Jacob Tychsen” præsenterer han en aften fyldt med både genkendelse og overraskelser.

Tychsen, kendt som Hr. Weyse i “Badehotellet,” har skabt et show, der appellerer til både unge og ældre publikummer. Aftenen byder på iørefaldende swingmusik, sange fra “Badehotellet,” danske evergreens, trylleri, drama, spænding, og selvfølgelig masser af comedy, gak og gøgl. Alt sammen leveret med Tychsens udsøgte timing og charme.

Et show der kan matche de fleste!!

“Showtime Med Jens Jacob Tychsen” kan tilpasses til både mindre og større arrangementer med varigheder fra 20 til 60 minutter eller 2X45 minutter med indlagt pause. Der er også flere varianter af showet, herunder en kvartet med fire musikere og en pianistversion.

Hvem er skuespilleren bag karakteren Hr. Weyse fra serien Badehotellet?

Jens Jacob Tychsen, uddannet fra Århus Teaters skuespillerskole i 1998, har en imponerende teaterkarriere bag sig med roller som Hamlet, Per Degn, og Josef K. I “Badehotellet” brød han for alvor igennem som den flamboyante skuespiller Edward Weyse. Hans live optræden er en tak til de trofaste fans, der har støttet både serien og ham gennem årene.

Efter en længere teaterpause har Tychsen kastet sig ud i nye udfordringer som showmand alene på scenen, hvilket har resulteret i koncerter, værtsroller, shows og foredrag. Hans stemme, kendt fra reklamer, tv-udsendelser og tegnefilm som Svampebob Firkant og Prinsen i Askepot, har gjort ham til en af Danmarks mest anerkendte stemmeskuespillere.

“Showtime Med Jens Jacob Tychsen” er ikke bare en aften i godt selskab, det er også en chance for at opleve en alsidig kunstner, der har erobret både teater- og tv-scenen med sit unikke talent. Så gør dig klar til at grine og blive underholdt, for som det gamle ordsprog siger: En Sund Latter Er Den BEDSTE Medicin.

Kan også bookes til foredrag eller som konferencier.

Jens Jacob Tychsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jens Jacob Tychsen

Kunstner

15 + 3 =

Optræden: 1 x 20-60 min. ell. 2 x 45 min.

Antal optrædne: 2-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jens Jacob Tychsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Jens Jacob Tychsen

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen