Jazz Med To

Oplev fortryllende jazzmusik med Jazz Med To og Jazz Dippers – Bookes hos MusikEvent

Drøm dig tilbage til dengang, hvor jazzmusikken fyldte luften med nostalgiske toner og en smittende energi. Nu har du chancen for at opleve to fantastiske jazzensembler, der med deres musikalske talent og spilleglæde vækker minder til live og bringer publikum på en musikalsk rejse tilbage i tiden.

Jazz Med To – Genhør de gamle jazzklassikere

Jazz Med To er en unik duo, der siden starten i 2021 har beriget det danske musikliv med over 120 koncerter rundt om i hele landet. Med klaver, saxofon og sang leverer Brian Svendsen og Søren Peter Frøsig en uforglemmelig optræden. De byder på velkendte melodier som “When you’re Smiling,” “What a wonderful World,” “Nyboders Pris,” og “Manden på risten” med en imponerende energi og charme, der binder numrene sammen. Begge musikere har mere end 20 års erfaring fra den traditionelle jazzscene og deres glæde og engagement smitter af på publikum, som garanteret vil forlade koncerten med et ekstra smil på læben.

Jazz Dippers – Swing, jazz og boogie i skøn forening

Hvis du er på udkig efter en musikalsk oplevelse med fokus på god swing, glæde og intens jazzstemning, så er Jazz Dippers det perfekte valg. Dette nye jazzensemble er hurtigt blevet etableret som et friskt pust på jazzscenen. Deres repertoire spænder over traditionel jazz, swing og boogie, og de serverer klassikere fra både New Orleans og Danmark. Fra ikoniske numre af Louis Armstrong til danske jazzlegender som Bjarne Liller – og det swinger bare!

Musikerne

Både Jazz Med To og Jazz Dippers er sammensat af erfarne og talentfulde musikere, der brænder for jazzen:

Brian Svendsen: Den dygtige klaverspiller, saxofonist og sanger, som er en fast del af begge ensembler.

Søren Peter Frøsig: Den talentfulde trompetist og sanger, der med sin passion for jazzen tilføjer en unik klang til begge grupper.

Nicolas Kock: Den virtuose kontrabassist, der tilføjer den perfekte bund og rytme til Jazz Dippers’ optrædener.

Peter Bjerrum: Den talentfulde trommeslager, der sørger for en velsmurt rytmisk maskine i Jazz Dippers’ fremførelser.

Mere “dip” på jazz’en

Til større koncerter med Jazz Dippers kan du glæde dig til at opleve en ekstra musiker på scenen, som f.eks. en guitarist, banjospiller eller en ekstra blæser, der tilsammen skaber en endnu større og mere varieret musikalsk oplevelse.

Glæd dig til en aften fyldt med uforglemmelige jazztoner, når Jazz Med To og Jazz Dippers indtager scenen. Tag med på en musikalsk tidsrejse, hvor jazzens storhedstid bliver genoplivet af passionerede musikere, der med deres talent og spilleglæde vil fortrylle dig og dit publikum. Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve jazzens magi på nærmeste hold. Book Jazz Med To og Jazz Dippers til din næste begivenhed og lad dem skabe den helt rigtige stemning for dine gæster.

Jazz Med To og Jazz Dippers bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jazz Med To

Kunstner

11 + 14 =

Optræden: 2 x 60 min. ell. 3 x 45 min.

Antal optrædne: 2-4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jazz Med To pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen