Jan & Sunny Boys

MusikEvent er stolte over at kunne præsentere et af landets absolut allerbedste og mest efterspurgte dansktop orkestre gennem de sidste snart 30 år – nemlig Jan & Sunny Boys. Book Jan & Sunny Boys hos MusikEvent.

For det populære dansktop band, Jan & Sunny Boys, begyndte det hele med en hyldestsang til Hjallerup Marked. Året er 1985 og i de mellemliggende år har Jan & Sunny Boys udsendt i alt ti cd’er og opnået en lang række topplaceringer på Dansktoppen hos både DR og landets lokal tv- og radioestationer.

Jan & Sunny Boys store landsdækkende gennembrud fik dansktop bandet med hittet: Jeg glemmer aldrig. En melodi af Jan & Sunny Boys, der i sin tid lå hele 10 uger som nr. 1 på tv-hitlisten – Dansk På Toppen. Efterfølgende er det blevet til en lang række tophits, hvor der blandt andre kan nævnes: Forførende øjne – Corrina Corrina – Hils ham fra mig – Stik mig et smil – Hvorfor dog vente til i morgen – Når blot du har en ven – Dansen er et eventyr – Spar dine tårer – Dragkisten.

Jan & Sunny Boys har pladekontrakt med labelselskabet, KAVAN, og er løbende fremme med det ene dansktop hit efter det andet. For Jan & Sunny Boys er det en musikalsk rejse uden ende. Jan & Sunny Boys har ligeledes op til flere gange medvirket på landsdækkende TV – blandt andet i Dansk Poplic Service på DR1.

Alle arrangører er begejstrede for det populære dansktop orkester og booker Jan & Sunny Boys igen og igen. Man morer sig nemlig i selskab med Jan & Sunny Boys og får masser af rigtig god iørefaldende musik med et mix af ældre og nyere dansktop, tressermusik og dansevenlig pop/rockmusik og country. Mange arrangører udtaler ofte, at Jan & Sunny Boys er et af Danmarks absolut allerbedste dansktop dansebands og altid en sikker succes til festen.

Jan & Sunny Boys booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Jan & Sunny Boys er:

Jan D. Madsen – trommer og leadvokal

Ole Thorsø – guitar og vokal

Ove Rasmussen – bas og vokal

Henrik Olesen – keyboard og vokal

Book Jan & Sunny Boys

Kunstner

4 + 4 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jan & Sunny Boys pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen